Äntligen stallet imorgon!!!!

Asså herregud är skit taggad!! :D 
Det är teori imorgon, så inga pållar behöver fixas! Vilket är lite synd, för att jag saknar morgon borstningen på Fisen ... <3 
Jag ska dit med Tessan, Bella, Linnet & :-) 
Hoppas såklart att jag kan rida Lisen, eller kanske Princess.. Får se vad morgondagen erbjuder :DDDD

Har varit på GBG Horse Show nu.. Köpte 3 par ridstrumpor och ett ridspö :) Letade lite efter handskar men hittade inget jag gillade.. 

I alla fall.. Sov så gott!! 
   NATTI <3333


//VICTORIA

Plugg

Hejsan alla små hallon :3 
 Har säkert kallat er för det förrut men skit i. 

Sitter just nu och pluggar NO inför provet på fredag.. Så taggad. -_-


Imorgon har vi en jätte lång sovmorgon! :D
Börjar klockan 11, så går väl upp vid 9 eller nåt.. Nice :3

Aja.. Back to buisness.. ❤️❤️

//VICTORIA

3 minuters inlägg

3 minuter kvar till min lektion börjar nu!
Tänkte bara skriva lite snabbt vad vi gjorde i måndags! 
Vi hade teori, och vi fick longera Nancy :D Det var jättekul, fast när Isabella (P) skulle longera henne stack hon och bockade och verkligen bara sprang och sprang haha! :P Men det gick bra sen :3

Oops måste dra.. Hejdå!

//VICTORIA

Stallet lördag ❤️



//VICTORIA

Så jävla irriterad/ledsen

Igår kväll när jag var påväg från stallet hände något jag blev så jävla sur för. 
Davona & Samiras ägare hade messat Bellis och sagt att hon tyckte att stallet var för smutsigt och boxarna dåligt mockade. Redan där.. URSÄKTA MIG?! 
Stallet är det smutsigaste jag har varit i på länge! Vi mockade ut ALLT i boxarna, det var lite svårt eftersom dom nästan inte hade något strö kvar!!! Och vi hade inte sopat innan, för jag i alla fall visste inte ens att det fanns en kvast. Jag sopade denna söndagen, och får gnäll för det. Vi kämpar i det stallet, och igår sa hon att hon ska göra allt stallarbete, men vi får gärna komma dit och borsta på dom om vi vill. 

HUH?!
Seriöst??? Ska vi slösa pendel och bensin pengar för att få borsta ett par hästar? Nej tack. Så vi har slutat hos dom. Vilket är väldigt tråkigt eftersom både jag och Bella verkligen började lära känna dom och tycka om dom. :( 

I alla fall, det kapitlet var ett kort och hade ett snabbt avslut. Jag och Isabella är jätte ledsna också, för att detta var en grej vi hade tillsammans, och bara vi. Vi vill jätte gärna ha medryttarhästar som vi hade nu. Men detta funkade inte helt enkelt. 

Aja.. Ni vet i alla fall varför om jag inte pratar om henne mer. 😥

Älskar er alla ❤️❤️ 


//VICTORIA

Nya bilder - Davona

 
Fina Shrek <33 
Nu får ni lite update från dagen! Hon blir bara gosigare och gosigare för varje gång jag är där :DD  Både jag och Isabella fick väldigt fina bilder, och är båda jätte nöjda med dagen! Längtar tills nästa vecka :33
 
Imorgon är det skola igen :(( VARFÖR KAN VI INTE FÅ.. ALL EVIGHETS - LOV?!?!??
 
I alla fall.. ha det så bra alla små popcorn <3 
 
//VICTORIA

Dagen - Bilder

 
//VICTORIA
 
 

Dagen - Video

 
Kommer bara nya videos hela tiden.. herregud.. jag har inget liv. 
 
//VICTORIA

Stallet imorgon, stallet söndag, Låtar <33333 :DDD YEY

 
Äntligen stallet imorgon igen! :'D Längtar så sjuuukt mycket! Har saknat det jätte mycket! Var ju inte där förra veckan, så ser jätte mycket fram emot det denna veckan! Ska dit med Bellis, Linnet & :-). 
Hoppas att jag kan rida Lisen!! Sen om jag inte kan rida henne så kanske jag vill rida Prinsen tror jag, för att det känns jätte längesedan eftersom jag red honom ganska ofta förrut :P  Men det jag ska satsa på med Lisen är att hon ska gå i form när hon är rakställd, och det går bra än så länge ;3 Och om jag rider Prinsen ska jag rida mycket på volter och ställa honom så han börjar jobba mer med ryggen. Men det är allt jag tänk på än så länge!
När jag kommer dit på morgonen ska jag börja med Lisen, som vanligt <3 Sen tar jag kanske Nancy eller Prinsen.. Vet inte riktigt, men vi alla har en häst som vi alltid börjar med! Det är ganska kul :3 För mig är det Lisen då, :-) är det Yatzy, Bellis brukar det vara Asterix och Linnet brukar ta Princess! När Tessan är där brukar hon ta Prinsen ♥          Hoppas att jag kommer hem imorgon med både foton och videos! Vi får se ;)
 
 
Sen på söndag ska jag ju till Davona, och det ser jag ganska mycket fram emot också! Saknar den lilla skiten lite grann :') Ska antagligen ta med mig Canon kameran, så det blir lite fina foton på dom fisarna också!
Såklart följer kameran med till stallet imorgon också, men kan inte garantera foton då.. För att vi har inte alltid tid och tillgänglighet till att ta fram kameran under dagen/ridningen. 
 
 
Låt tips också! Har hittat lite nya låtar jag ska dela med er!  Alla förtjänar lite kvalitéts musik en fredag kväll ♥♥
 
Lite mer Daughtry såklart <3 Tröttnar aldrig på det bandet <33333
 
Massa MT låtar!! :DDDDDDD <33333333
 
 
Lite Imagine Dragons.. <3
 
 
För er som vill ha en lite sorgligare låt.. A Great Big World.. <3333 
 

I alla fall, det var allt för ikväll <3 Ha det jätte bra alla små papegojor! Älskar er!!
 
//VICTORIA
 
 
 

Fotobomb ~ Inställt

Hej! Inställt inlägg här nu då! 
  Under lovet var jag och Linnéa ute och fotade, så här får ni.. oredigerat och allt ;)
 
 
 
//VICTORIA

Nya videon

 
//VICTORIA

Deux videos coming up!

Japp! Har precis redigerat klart den första, men det är inte något nytt egentligen, bara en uppdatering på en gammal :P  Sedan ska jag också snabbt redigera Samira och Davona videon..
 
Fast just det.. har inte dom på datan.
 
ÄNDRADE PLANER.
 
En video blir det istället xD 
Den håller på att sparas nu, så den borde vara uppe om någon timma! Stay tuned Pickachu.  (Jag kan inte stava.)
 
Hoppas ni haft det bra idag i alla fall!
 
Nu till helgen ska jag ju såklart till stallet! Denna veckan ska jag dit, även om jag inte ens sovit 10 minuter. Jag vill inte missa en vecka till!  Och då vill jag såklart rida Lisen, och hade tänkt i så fall att träna lite på förflyttningar, typ framdelsvändningar, skänkelvikningar och kanske öppna och lite sluta. Och såklart ska jag fortsätta träna på att gå i form runt hela fyrkantspåret! Jag försöker just nu att Lisen ska ha kvar sin form när jag rakriktar henne, och än så länge går det faktiskt ganska bra! Är jätte glad :D
 
Sen på söndag ska jag ta pendeln till Lindome station, där Bella kommer antagligen hämta mig och så ska vi åka till Myran och Shrek! Är faktiskt ganska taggad! Det var väldigt roligt förra gången, och så hoppas jag att vi kommer kunna börja rida snart också! I alla fall innan Davona har blivit ett bowlingklot haha ;)
 
Ha det bra alla senapsflaskor! <3333
  Videon kommer strax!
 
Här kommer lite gammla bilder från stallet!
 
 
 
//VICTORIA

Stallet ~ Shrek & Sirapen

Idag, från 10 till 12 har jag och Bella varit hos Shrek och Sirapen! ♥   (Shrek = Davona & Sirapen = Samira)
 Davona har fått smeknamnet Shrek idag, för att hon ville det.
Nej men hon är så snäll mot alla men mot vissa är hon en apa.. så.. ja.. Shrek.
 
Vi filmade lite och gjorde en video som jag la upp på videofyme. Men kommer antagligen göra en video som jag lägger upp på youtube eftersom jag inte vill lägga upp min videofyme kanal här på bloggen ;)
Men ja, vi hade faktiskt väldigt roligt! 
 
När vi kom dit vid 10 började vi mocka pållarnas boxar, och sedan fixade vi deras vatten. Den vattenkranen dom har där är värsta obehaglig.. lite då och då börjar den låta som en traktor typ haha xD Och jag är aldrig beredd på det så jag skiter på mig varje gång.
I alla fall, sedan borstade vi lite på dom. Vi satt lite grann på Sirapens rygg, och det var skojigt!
Sedan kom ägarens dotter ner till stallet, och frågade om vi ville gå på en promenad med dom. Jag och Isabella bara tittade på varandra typ. Det är klart att vi ville det!!! Så först gick vi ut precis utanför stallet och lät dom beta lite grann, och sedan gick vi in i skogen. Det var jätte roligt, men det var en väldigt lång backe att gå upp för, och den var rätt lerig, men det gick bra.. Shrek var jätte snäll ♥
 
I alla fall, ska strax hoppa in i duschen, så måste dra nu! :P
  Ha det bra!! <3333
 
 
 
//VICTORIA

Brukar lördagar vara såhär sega?

Jag är inte i stallet.
Har inte varit det på hela dagen.
För att jag fick nästan ingen sömn inatt, och jag mådde inte bra av det, så jag valde att stanna hemma. Vilket jag tyckte var det bästa beslutet att ta på morgonen när min syster väckte mig. 
Herregud va dum jag var. 
En lördag har aldrig gått så långsamt förr. Jag började nästan grina imorrse för att det kändes fel att vara hemma. Och jag mådde nästan illa på tanken att jag inte skulle få vara med pållarna.. Att någon annan tog hand om Lisen på morgonen, att någon annan gjorde det jag brukar göra. Det låter själviskt, men jag bryr mig inte just nu. 
Har aldrig haft såhär tråkigt. På en helgdag.
Tessan kommer väl hem om någon halvtimme/timme. Och det kommer göra ont i magen på mig när hon berättar vad dom gjort och hur det gick i ridningen. Det är rätt så segt för mig just nu :// 

Och jag har varit sjukt rastlös! Har gjort lite matte.. Sen har jag bara gått runt i lägenheten... Men som sagt var, jag får fan skylla mig själv xDD

Aja, ska fortsätta att göra allt jag inte gör <3 Ha det bra alla små pianolektioner! 


//VICTORIA

Stallet i helgen

Glad alla hjärtans dag alla små hallon ❤️
Hoppas att ni får en skit bra fredag!

Tänkte ge er en liten update om vad som händer nu i helgen.. :3

Imorgon är det äntligen stallet igen!! YEY! Ska dit med Tessan, :-), Bella och Linnet. Ska bli jätte kul och jag hoppas att jag helst kan rida Lisen såklart.. Kanske ska sluta skriva det i varje stallet inlägg, haha xD.  Tror inte att någon blir överraskad längre ;)


Söndag sen då.. Då ska jag och Bella till Samira och Davona! Ska bli kul, kommer nog bara vara där någon timme , men det är kul att vara ensamma där med varsin pålle <333

Som jag sa, ha det bra.. Ska fortsätta med det jag gör.. Vilket är inget xD 
Och på grund av att det är alla hjärtans dag, bjuder jag på en av dom finaste bilderna som finns på mig. 

//VICTORIA

Dressyr

  Har inte något att skriva om, så här får ni några dressyr bilder. På bilderna som det inte är jag på, tryck på
   bilderna så kommer ni till deras bloggar ♥♥♥
 
 
//VICTORIA

Lisen Fisen Pannkaka

Eftersom jag inte har något bättre för mig- Kan jag försöka förklara min kärlek till Lisen. Detta kommer antagligen bli ett inlägg som kommer få många att rulla på ögonen för hur löjligt det är. Men allt är åtminstone 100% sant.
 
Lisen har jag nu känt i ca 1 ½ år. I början, ska jag inte ljuga för er, var jag rädd för henne. Jag hade sett kompisar rida henne, och sett hur snabbt hon sprang. Det var på den tiden jag inte hade något självförtroende i min ridning. Jag ville att det skulle gå lugnt till. Inte att jag skulle behöva använda bromsen, men i så fall att få använda gasen.
I vilket fall som helst. Första gången jag red henne var under förra vintern. Och herregud jag hade aldrig ridit på någon liknande förrut. Hon var snabb, men det bekymret försvann. Jag slappnade av väldigt snabbt på hennes rygg och hon gick jätte fint. Jag var i chock efter den lektionen. Visste inte att jag kunde få en häst att gå så som Lisen gjorde.
 
Efter det svävade jag på moln. Jag red Lisen då och då på lördagar, men inte mer på lektion.
Men sedan efter ett par månader, när jag red henne på en lördag igen, gick hon fint igen. Och detta fortsatte. 
Mitt självförtroende växte, och jag vågade. Jag gjorde saker jag förr inte gjorde. Hoppade högre än vad jag förr inte gjorde. Jag testade gränserna. Men allt var tack vare Lisen. Och varje gång jag satt på henne kände jag mig som hemma. Min kärlek för den underbara hästen bara växte sig starkare och starkare, och på det fick jag en starkare vänskap med henne också.   
Och det jag har bablat om i lite inlägg här och där är min glädje när jag rider henne nu.
Varje gång jag rider henne nu, ler jag. Jag kanske inte gör det hela tiden, men vissa stunder börjar jag nästan skratta. För att när jag rider på Lisen, kan inget gå fel. Det är klart det kan, men jag skulle alltid förlåta det. 
Jag har också nu lärt mig hennes knappar utan och innan. Jag vet hur jag ska göra för att få henne slappna av till exempel. Förr kunde jag absolut inte sitta ner i traven efter galoppen. Nu gör jag det utan att hon stressar upp sig.
Jag älskade aldrig Kawango på detta sättet som med Lisen. Jag älskade honom med hela mitt hjärta, och gör det fortfarande, men han gav mig inte den glädjen som jag får när jag är runt Lisen. Jag vet att det låter knäppt. Men om ni håller koll på mig en dag i stallet, kommer ni se mig le, eller kanske bara att mina ögon lyser upp när jag ser henne, eller säger hennes namn. Hon är min ögonsten, och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan henne. Speciellt inte nu när allt är så stressigt runt omkring. Hon är min trygga zon. 
Och jag älskar henne mer än själva livet.
 
 
 
 
 
Detta inlägget förklarade inte ens i detalj hur mycket jag älskar henne. Men ni får en aning. 
    Ha det bra alla små bettringar ♥
 
//VICTORIA & LISEN
 

Lisen igår

 
//VICTORIA

Lyckan tar aldrig slut

Hej dammsugare ♥
  Äntligen lov, eller hur?
Det är så jäkla skönt att slippa skolan. Fast skolarbete har man fått ändå, men dom får inte tynga ner mig. Speciellt inte idag. 
Om ca 2 timmar, kanske mer, ska jag till ridningen! Ska rida finaste Lisen Fisen och herregud jag är så glad.
Jag är sjukt taggad och vet att vad som än händer kommer jag le när jag åker därifrån.
Älskar Fisen så sjukt mycket <333333333
  
 
  Sen lördagen har jag ju glömt att skriva om! Herregud va jag har varit inaktiv..
Jag gjorde iordning Lisen, Prinsen & Tingeling!
   Fanny gick inte med, för att hon hade rullat sig i boxen under natten och fastnat, så hon hade ett litet sår på ena bakbenet, och hon hade möjligtvis kolik, så vi fick gå ut och gå med henne var 10;nde minut tills hon bajsade.. . .. . ..  I alla fall..
 
Ridningen sen då!   Vi hade sjukt mycket tur, och fick hästarna;
Lisen
Nancy
Yatzy 
Prinsen
 
Och som ni redan vet skulle inte jag få rida Lisen.
    Fast jag fick henne ändå.
Jag blev så jäkla glad, för ingen ville helt plötsligt ha Lisen. Linn ville ha Yatzy, :-) ville ha Prinsen och Bella ville också helst ha Yatzy, men blev glad för Nancy sedan ändå.
 
Jag blev skit glaaaaad och är fortfarande det. 
Så mycket av min glädje består av den fina hästen. Vem visste att ett djur skulle kunna hjälpa så mycket.
Får nog skriva ett inlägg om hur mycket Pannkakan betyder för mig, fast det blir nog efter dagens ridlektion!
 
Just nu sitter jag och kollar på The Walking Dead, och är som det låter.. en zombie serie. Sjukt bra, men inte till för någon med svag mage. 
  Tessan sitter bredvid mig och tittar säkert på Frost eller bilder på Olaf.
Hon googlar säkert Olaf lika mycket som jag på Benedict.  Så stolt.
 
I alla fall. Ska fortsätta med det jag gör. När jag kommer hem blir det max 2 inlägg och kanske till och med en video. För Isabella skulle stanna kvar idag, och kan filma mig med min Canon kamera! YEY :D <3
 
Men vi hörs senare alla små karameller.
 
//VICTORIA
 

Denna helgen [SUPRISE]

Imorgon är det äntligen stallet!
Ska dit med Bella, :-) och Linnet, och det kommer bli sjukt roligt hoppas jag !
Jag hoppas att vi kan dela upp ridningen, och vill helst rida Lisen såklart.. fast jag är 90% säker på att jag inte kommer få rida henne.. Så då vill jag ha Prinsen ♥ Men om jag inte kan rida någon av dom så vill jag rida Sessan!
 
Sen har jag en liten överraskning! 
   Jag har fått en medryttarhäst!
JAPP.
 
Hon är en D-ponny och är en fjording! Hon heter Davona och är faktiskt dräktig just nu så jag kommer inte kunna rida ordentligt med henne med för mig gör det ingenting! Jag ska vara där med Isabella, hon är medryttare på den andra hästen i det stallet, Samira.
Samira kommer även flytta till Gustavsgården som småningom!
 
Men i alla fall. Dit ska jag och Isabella på söndag!
 
I alla fall, måste gå och lägga mig för att kunna vakna imorgonbitti ;)
Godnatt alla hönät♥♥
 
 
//VICTORIA

Video

 
//VICTORIA

FÖR I HELVETE

Asså jag har lite små damp just nu.
Jag hittade igår videos när jag rider på bl Lisen, Yatzy och herregud. 
Jag har försökt skicka dom typ 5 gånger nu, men kan inte öppna dom aporna!!!! >:(
 
Aja, strax skolan dåe!
och imorgon är det STALLEEEEET YEEEEEESSSSS ♥♥
 
Hinner inte skriva mer just nu! Vi hörs imorgon! <3
 
//VICTORIA

Skype med Linnet

Just nu sitter jag och skype:ar med Linnet! Jag har bakat cupcakes och hon bakar fortfarande chokladmuffins med cheesecake fyllning typ haha ;P
Vi har pratat i kanske- tre timmar eller något haha xD
I alla fall, äntligen fredag imorgon! Längtar så mycket till känslan att det är stallet dagen efter!
Aja, skriver just nu från mammas data och jag fattar inte den- så jag ska sluta nu innan det blir kaos..
 
 
//VICTORIA

Dagen efter skolan

Nu efter skolan är jag fullbokad!
När jag kommer hem ska jag Skype:a med Linn & vi ska baka 😍 Ska bli jätte kul!
Sedan ska jag ut och springa med Linnéa, och sist ska jag se '12 Years a Slave' med Tessan!

Så jag är rätt taggad! 😄☺️😊❤️

Aja, ska ha sista lektionen nu ;) 

//VICTORIA

Engelska




//VICTORIA

Dåligt humör

Hej små pennor!
 Sitter just nu och skype:ar med Bella, och är faktiskt på lite små dåligt humör. 
Kommer inte förklara varför.
 
Aja, ska snart gå och äta lite macarones.
  Eller nej. Skiter i allt.
 
 Måste dra!
 
//VICTORIA
 

Stallet på lördaaag :DD <3

Hej alla macarones!
Har precis messat Cristin, Stallets ägare och meddelat om att jag kommer på lördag!
  Är redan sjukt taggad vilket inte är så bra med tanke på att det bara är tisdag kväll :P
Men jag orkar inte tänka mer på veckodagarna just nu!  Vet bara att jag redan saknar Lisen Fisen och alla andra hästarna såklart ♥
 På lördag hoppas jag att jag kan rida Lisen som vanligt, men får se.. eftersom både jag och Linn har henne på lektion, och det är typ vi två som vill ha min lilla äskling. Kanske :-) eller Bella får rida henne då! :D
Om jag inte kan rida Fisen på lördag vill jag nog helst rida Prinsen.. Sen kanske Princess, men det är bara om jag verkligen inte kan rida någon av dom andra.  
Hoppas i alla fall att det inte blir bråk som det blev lite av förra veckan.
Eftersom typ ingen vill rida Princess får väl jag rida henne eller nåt -__-
 
I alla fall!
  Just nu så lyssnar jag på Marianas Trench ♥♥♥  Älskar verkligen den gruppen!
Om ni precis börjat läsa min blogg kanske ni inte vet detta, men Marianas Trench och Daughtry är mitt liv inom musikens värld. Bättre musik får man leta efter!   Har oftast deras musik i mina videos också, så om du läst min blogg ett tag vet du säkert detta redan ;)
Här kommer två musik exempel per grupp i alla fall; 
 
Marianas Trench;
 
 
 
Daughtry;
 
 

♥LYSSNALYSSNALYSSNALYSSNALYSSNALYSSNA♥
 
I alla fall, ska fortsätta njuta av musiken i mina öron :)
Här får ni lite bilder på min ögonsten <3
 
 
 
 
//VICTORIA

GLÄDJE

Asså herregud, är så sjukt glad just nu!!!
 
Idag på ridningen var det hoppning!
  Hade finaste Prinsen <3
 
Det gick jätte bra, hoppade typ 60-70cm.. Tessan ramlade av 2 gånger, men det gick bra :)
 Jag var dock den enda som efter Tessans avramlingar vågade hoppa den höjden.. alltså runt 70 cm--
Inte ens hon på Lisen vågade hoppa det till min förvåning!
 
Prinsen hade blivit lite stel och orolig efter alla avramlingar men han hoppade som den gud han är <333
Är jätte stolt över honom!
 
 
I alla fall.. KAN NI GISSA VILKEN HÄST JAG SKA HA NÄSTA GÅNG?!???
 
Jag ska ha....
 
 
LIISEEEN FIIISSEEEEN PAAANKKAAAAKKAAAA  <3333333333333333333333333333333333
ÄR SÅ SJUKT GLAAAD!
 
    I alla fall, måste sova nu!
 
//VICTORIA
 

Stallet igår - 2 videos

 
 
 
//VICTORIA

10 minuteeeer :D

Hej!
Sitter just nu I bilen, påväg till stallet! Är framme om kanske 10 minuter eller något sådant :D
Tar en bild så fort jag kommer in i stallet som en godmorgon önskning till er alla :3
Vi hörs snart! Hajdååå <3


//VICTORIA