SJÖIS 2015

VI ÄR ANMÄLDA TILL SJÖSTJÄRNANS RIDLÄGER VECKA 28 2015 WOOOOOOHOOOOO
 

Video från förra veckan!

 
 
 
//VICTORIA

Bilder från Stallet

 
//VICTORIA
 

Stallet igår, Skit shettis & MUSIK <3

Hej alla skit snygga/bra/coola högtalare som finns i denna fina värld!!
Jag är på väääldigt bra humör av någon anledning. Jag har en sådan dag när det känns som om allt går bra och jag är produktiv när jag egentligen inte är det xD 
Har lagt fram lite saker jag ska packa tills imorgon då jag åker tillbaka till skolan! Lysnnar på spotify genom en asbra liten högtalare jag precis fått från min fina mamma <3 Jävlar vilket ljud alltså! 
Alltså jag vet att jag bara bloggar inlägg med ''FÖRLÅT ATT JAG INTE BLOGGAT'', men det är ganska svårt, när alla ens ideér tar slut.  Och det är ju inte precis så att jag får kommentarer på tips eller så ;)
I vilket fall som helst.
Igår var det stallet igen! Det var roligt, som det är i stallet! 
På morgonen gjorde jag iordning Misty, Zingo, Asterix, Nancy.. tror jag.  Kommer inte ihåg om jag gjorde någon mer haha.  Sen gjorde jag och Bella höpåsar, vi tog tid på oss.. så vi skulle klara att packa alla höpåsar på en speciell tid. Vi klarade att göra alla påsar på ca 30 minuter. Det kanske inte låter snabbt, men vi ska göra;
12 st med 2kg
36 st med 1,5kg
6 st med 1kg
Så sammanlagt 54 påsar på 30 minuter. Det blir ca 1,8 påsar per minut xD Så ja.. ganska snabba i alla fall :P
Sen fyllde vi vatten i alla hagar. Eller ja, alla gräshagar - 1 + 3 grus. Jävlar va mycket matte det blev nu.
Dagen fortsatte som den brukade.. sen var det dags för ridning! Vi skulle rida i en av hagarna, då ridhuset skulle vara upptaget. När det var dags för utdelningen med hästarna så stod vi inför ett litet dilemma..
Det var Misty, Nancy, Svante, Sessan & Prinsen som gick. Och jag fick den ni minst anat.
Misty.
Japp. jag red Misty igår. Och för er som inte vet, Misty är en shetlandsponny.
Så ja.. Henne red jag igår. HAHAHAHAHAHAH xD
Det var roligt! Sjukt konstigt, och lite små tråkigt när alla red runt och red sina hästar i form så kom jag med en häst som inte ens hade en hals typ haha ;P
Men nu har jag gjort det! Blev glad att ägaren sa att jag kunde rida henne. Jag är 170cm lång och väger 50kg. SÅÅÅ jaaaaaa xD
 
Men ja det var väl gårdagen! Glömde kameran också xD Fotade väääldigt mycket fina bilder, som antagligen kommer upp nästa vecka då jag fått tillbaka kameran :)
 
 
Sen har jag nu också lite musik damp. Jag har lyssnat så jäkla mycket på Sam Smith. Fy fan va bra han är. Jag tycker att han är så bra att jag tar tid till att titta på konserter och sådant. Då fan.
Men i alla fall.. ska gå och städa litegrann nu ;)
 
ÄLSKAR ER ALLA <3333
 
//VICTORIA

Bajs bajs

Hej alla skit onödiga mattetal!
Så ja.. Jag vet att jag inte bloggat sedan.. Fredag tror jag va? 
Jag har haft det lite jobbigt med skolan igår och i måndags. Så kände inte för att blogga då. I lördags red jag Sessan! Sen i söndags hoppade jag Panther på MRK.. Ca 80 cm typ, så det var kul! 
Precis haft matte.. Lunch snart och sen engelska innan dagen slutar! Kanske verkar som korta dagar, men med tanke på att jag började halv 6 igår, så är det jävligt rättvist. 
I alla fall.. Jaa.. Jag önskar att jag hade ett eget rum här. För då skulle jag nog göra youtube videos tror jag. Vill jätte gärna börja med "vlogging" men det kan jag inte göra när jag bor med någon. Sen känner jag inte riktigt att jag passar in med människorna här. Det är typ alla personer som är "coola" och röker och så. Så sjukt löjligt. Aja! 

Skriver mer sen när jag har datan ;**
 Älskar er!

//VICTORIA

STALLET IMORGON! (ny musik)

Hej!!
Jag vet inte riktigt varför jag la upp det inlägget innan, men om ni undar vafan det är så är det helt enkelt en dag i stallet, men bilder av det.
Det är : Göra iordning hästarna för ridskolamn, planera dagen, stallskötsel, utomhusskötsel, lunch, luncha hästarna, göra iordning hästarna för våran ridning, rida, (små mys), släppa ut i hagen. Vi släpper inte alltid ut hästarna i hagen men detta var bara ett exempel :)
 
Imorgon är det äntligen stallet igen!!!! :DDDD
Är så himla taggad! Vill så gärna rida Sessan! Saknar henne skit mycket :( Har inte ridit henne sedan lägret..
Inte lika taggad på andra saker.. men det skiter jag i xD Är bara glad att få vara hos hästarna igen <3
 
 
Jag har väldigt lust att göra en ny video, men det kommer nog inte hända förrän nästa vecka, eftersom jag inte har videooooooossss.
Men här!!!! NY MUSIK!
 
 
 
 
 
 
Det var alla låtar för denna gången!  Har ni börjat lyssna på någon av låtarna jag tipsat om? Tyckte ni någon av dessa 5 var bra? Kommentera gärna!!
Vi hörs mer imorgon! <3
 
//VICTORIA

En dag i stallet ~ Bilder

 
//VICTORIA
 
 
 
 
 

Stallet på lördag

Hej alla små skitar! <3
Nu är det snart, äntligen, lördag igen!   Stallet blir det, kameran följer med, och det ska bli skit kul!
Vi ska hjälpa till på ett kalas, så kommer antagligen rida efter det :)
 Isabella skulle inte komma denna lördagen så vi blir 4 st,  Tessan, :-) och Linn.   (och jag då såklart)
Det kommer nog inte bli så roligt denna lördagen, eftersom det är ganska spänt mellan vissa. Men ja.. om samma saker inte händer igen, kanske det inte blir lika mycket problem som förra veckan.
 
  Ville bara ha det sagt också, detta riktar jag inte mot någon, men jag är jävligt trött på hur dålig stil vissa har.
 Detta gäller från år tillbaka. Folk som är så upptagna i sig själva, att problemet är hos alla andra enligt dom. 
      EUGH.
 
I alla fall..
Jag ska nästa vecka tillbaka till skolan! Vilket gör mig vääldigt glad. Då det är så att den skolan jag går i, är det väldigt mycket teoretisk undervisning, och den kan man inte ta igen hur som helst. Så ja jag har missat en vecka nu, men ska försöka komma nästa. Mår sjukt mycket bättre. Har inte den sega sjuka känslan kvar. Hostar och snuvar fortfarande lite men känner mig inte sjuk. Men sjukanmälan är redan gjord för imorgon, så får en dag ledigt innan jag kommer igång igen. Men det känns bra ändå.
 
Jag insåg imorrse hur mycket jag saknar Yatzy. Fy fan. Jag tittade på lite videos från när jag red honom. Och usch vad jag saknar honom. Lilla bamse björnen <33
 
  I alla fall.. nu ska jag fortsätta titta på ITF. Ha en fortsatt bra torsdag era skitar!
                                 Älskar er alla.
 
//VICTORIA

Sjuk ~ Marks Ridklubb

Hej alla ruttna mjökpaket!
Sitter just nu hemma och tittar på intervjuer. Japp. Jag är sjuk. 
Och när man är sjuk får man inte lov att vistas på internatet så är hemma.
Vet inte vad jag ska göra.. Bara sitter på youtube typ. Kanske ska titta på en serie eller något sen :)  
Jag vet inte om jag har sagt det innan, men jag har börjat på en annan ridskola som jag rider på på söndagar. Marks Ridklubb. Det är en vääääldigt rolig ridskola och det är en verklig utmaning. Går i en hoppinriktad. Så det är i intervaller, dressyr, Markarbete, hoppning. 
Men ja jag missade ridningen i söndags :( 
Men mamma hade pratat med min ridlärare och hon hade sagt att hon tyckte jag passade bra in i gruppen så det gjorde mig väldigt glad. <3 


Aja, ska gå och spela lite med Tessan.. 
Hörs era små skitar! 
  
//VICTORIA