BLÄ BLÄ

Hej alla fulla skottkärror!
Sitter just nu i ridhuset, tittar på när den yngre gruppen rider. Om kanske en halvtimme är det äntligen dags för Lunch. Jag är så himla hungrig alltså det är galet.
Alltså det känns som om vi är värsta bortskämda av Cristin ibland.. Igår pratade vi om att vi skulle vilja ha godis.. Efter någon timme hade hon köpt det till oss. Och så att vi ens får sova över där och rida. Värsta lyxen.

Igår va det teori.. Medans grupperna var i stallet, var jag, Bella och Linnet i ridhuset och hoppade. Jag märkte att jag har så sjuuuukt dålig kondition. Det är nästan sorgligt. 

Fick även veta igår att Kawango antagligen har 2 veckor kvar att leva om han inte blir bättre. Fattar inte hur det kunde bli såhär på sån kort tid. 
Älskade killen <3 

Men ja.. Ganska konstigt inlägg, jag vet.. Men alltså.. Ja. Jag försöker (Y)

Men nu ska jag sluta skriva, om jag skulle behöva hjälpa till! Ha det så bra era små skitar som av någon anledning fortfarande läser min blogg..



//VICTORIA


Princess igår, stallet idag <3

Hej alla plastknivar! 
Sitter just nu i stallets fikarum, och äter macka.. Sov över här inatt, och ska göra det tills på torsdag. 
Det var väldigt roligt.. Men OMG va jobbigt! I fikarummet så finns det en lampa som tänds när man rör sig.. Så varje gång man vände sig i sömnen så tändes den jävla lampan! 
AAARG SÅ IRRITERANDE.
Sen hade jag en fluga som flög precis vid mitt vänstra öra, HELA TIDEN. Herregud jag höll på att få dampryck. 

Igår red jag Princess.. Det gick skit verkligen. Men jag var så himla trött, och hade från börjat satt ett hööögt krav på mig själv. 
Men hoppas att dagens ridpass går bättre (Y).  och att vi kan rida innan halv 9 som vi gjorde igår xD

Ah nu ska hästarna snart ha frukost! 
Måste gå! 

//VICTORIA

Stallet idag!

Hej alla trötta hundar!
Nu är klockan snart 11.. det har varit en hyfsat lång dag i stallet. Från kanske 8.05 till 16.30 eller något sådant. Visst, inte längre än vad vi brukar vara, men eftersom vi bara var tre stycken var vi alltid upptagna.
Jag och Bella gjorde höpåsar hela dagen typ och Linn mockade hela dagen.. kändes det som i alla fall xD
Men det kändes väldigt produktivt. 
Har inte så mycket mer att säga om det.. haha :P
Sen vid ridningen så skulle vi rida Princess, Prinsen och Svante.
Vi löste det på typ 2 minuter. Så här blev det:
Linn - Prinsen
Isabella - Svante
Jag - Princess
Vi började med att byta deras schabrack. Dom har haft sina jättelänge, och Sessan hade ett dressyrschabrak.. Så försökte egentligen ta det fulaste jag kunde hitta hahahaha xDD
Det blev ett typ röd/rosa rutigt. Men såklart blev hon jättesöt!
Ridningen var helt underbar! 
Jag fattade ingenting, så fort jag kom fram i trav gick hon ner i form. Visst så var det en väldigt låg form, men blev så jäävla glad. Jag svävade på moln helt seriöst.
Sååååå nöjd med ridningen. 
i alla fall.. pallar inte skriva mer xD
 
//VICTORIA

Stallet!

Hej alla vinterjackor!
Ska när som helst åka iväg till stallet! Ska bli jag, Bella och Linnet idag! Ska bli ganska kul att bara vara tre, förutom när det kommer till att packa höpåsar och mocka haha xD
Antar att två får mocka medans en börjar med höpåsarna, men får väl se!

Nu måste jag åka! Ha det bra! <3 


//VICTORIA

Videon från förra veckan!

 
Här har ni den, äntligen!
 
//VICTORIA

Ridläger nästa vecka :'D

Hej alla tråkiga engelska uppgifter som ingen egentligen pallar göra men alla gör dom ändå! 

Äntligen fredag igen, och jag vet att jag inte skrivit så mycket eller så.. Men har haft ganska mycket att göra och, har helt enkelt förträngt det. 
Nästa vecka ska jag jobba i stallet antagligen, under ett ridläger! Skulle få sova över där, vilket är toppen då jag inte kan få skjuts den veckan :)
Antagligen kommer jag få sova i fikarummet, och det hoppas jag på faktiskt! Ingen aning varför.. Bara för att typ xD
Jag skriver bara "jag" för jag vet inte ännu vilka som kommer eller inte.

Imorgon är det stallet också! 
As taggad! Men ganska ledsen eftersom Tessan antagligen inte ska komma, då hon har blivit förkyld. Men ah, får köra på. Hoppas såklart som alltid att jag kan rida Lisen! 
Men om jag inte rider henne vill jag rida Nancy tror jag :) Kanske Sessan eller Svante också, men det är bara om jag varken kan rida Lisen eller Nancy.

Alltså jag har tänkt väldigt mycket på "favorit hästar"... Och som ni alla vet så är Lisen min bäbis, och kommer alltid vara tills hon går bort, och även efter det. Men efter det då?
För att vara seriös så tror jag att Sessan kommer på andra plats. Jag vet att några kommer säkert att tycka att jag är dum i huvudet som inte vill rida henne så ofta då, men för att vara helt ärlig, så älskar jag Sessan, nästan lika mycket som Lisen.
((SHOCK))
För att hon är en sådan underbar individ. Man känner av hennes känslor och tankar så tydligt och hon är bara underbar.  Kan skriva lite mer om henne i ett annat inlägg..
Sen efter Sessan kommer såklart Nancy.
Jag får inte rida Nancy ofta alls, men hon är så himla underbar att rida. När man rider henne växer min självkänsla till 100. 

Alltså jag vet, har till och med hört vissa säga det, att vissa tycker att jag bara vill rida hästen i form. Och vissa säger till och med att jag inte ens kan ställa en häst ordentligt, att jag bara rör på händerna och har tur.
Jag kan bara säga en sak till er: 
Fuck you.
Jag försöker alltid få hästen jag rider att gå iform, eller j alla fall ställda, ja jag vet. Men anledningen till detta är för att jag bryr mig om hästarna. Speciellt hästarna på ridskolan, då dom rids med huvudet rätt upp och dom bygger muskler på fel ställen. 
Jag försöker då få dom att bygga på musklerna på rätt ställen. Vet att detta låter som bullshit, men det spelar ingen roll. Bara jag behöver veta att jag talar sanning. 
Sen, om det att jag gör det fel.. Varför har ingen instruktör sagt det till mig då? 
Varför säger dressyrläraren att jag gör rätt? 
Tror ni att det är för att jag mutat dom eller?

Sist jag red Nancy, vilket var förra veckan, fick jag jätte fina och uppmuntrade kommentarer från både ägaren av stallet och hennes dotter. Jag kände mig skit glad. 
Dom sa båda två att dom tyckte jag red Nancy bra i form. 
Jag svävade på moln alltså. Helt galet.

Så till er som kritiserar folk så, fundera först på er själva. Sköt er själva, så sköter dom sig själva också. 
Och till er som blir utsatta av dessa personer: Tänk på att dom är avundsjuka. Om inte, varför skulle dom då bry sig?  Låt inte dom som inte vet bättre dra ner er pga avundsjuka. 

Detta inlägget kanske har fått er att tappa respekten för mig, om ni ens hade någon. Ni är välkomna att skita i mig och gå vidare med era liv.
Men jag kommer inte tagga ner mina åsikter för att vissa säger så. 




//VICTORIA

Video!

Hej alla döda telefoner!
För kanske någon timme sedan kom jag hem från Bella! Har haft väldigt kul, lärt känna både Felicia och Lina. Inte så att vi alla är BFF's nu, men jag är liksom trygg runt dom om man säger så i alla fall.
 
Har denna timmen redigerat en video från igår i stallet! Säger bara, att denna videon är nog en av dom bästa jag har gjort. Den är ca 4,5 minuter lång, och det är videoklipp från både min Canon kamera och min nya action kamera! Väldigt coola videoklipp alltså! 
Har även låten The Days av Avicii i den, så när jag lägger upp den här får ni gärna skriva vad ni tyckte! Är nöjd i alla fall ;)
 
Alltså jag längtar så jäääävla mycket till sjöis. Jag håller seriöst på att dö typ. Och det är fortfarande över 200 dagar kvar. Jag har ingen nedräkning, och har sagt till alla som ska dit att inte avslöja antalet dagar. Sen efter nyår ska jag kolla, sen ska jag ha uppehåll igen. På det sättet tror jag tiden går snabbare än om jag sitter och tittar på klockan var fjärde minut typ. Förhoppningsvis så går tiden snabbt förbi, men såklart så segar skolan ner saker och ting. 
 
Ikväll är det ridning på Jeppe igen! Han är så himla rolig att rida alltså xD Han galopperar typ inte, men väldigt roligt ändå.. kan inte låta bli att skratta.
 
I ALLA FALL.
Tack för er som fortfarande läser bloggen <3 
Videon kommer om max 1h!! Ses då ;)
       I'm Fine - Sjöis 2011 (C)
 
//VICTORIA

NANCY

 
 
//VICTORIA
 

Påväg hem!!

Står vid busshållplatsen och väntar på le buss.. Äntligen ska man hem igen!!
När jag kommit hem ska jag packa lite, sen när mamma och Tessan kommit hem, ska vi åka till Bella! 
Kom precis på hur jävla mycket pakning jag behöver ha med mig.. 0.0
Aja det ska bli skit kul i alla fall! Och stallet imorgon också! 
Piss taggad haha :P

Aja har inget mer att skriva.. 3 minuter till bussen kommer nu! HÖRS SEN! 


//VICTORIA

Skolan igen :[

Idag är det dags för skola igen.. Om ca 10 minuter ska jag gå ut till bussen och ta den till Mölndals bro, där jag tar spårvagnen till Korsvägen i Göteborg. Sedan där ska jag ta 330 mot Kinna. Den går direkt till Strömma.
Alltså jag orkar inte med tidiga dagar. Tiden på när man ska upp, får börja på minst 7. 5/6 är för tidigt. Iofs så är jag nog den mest morgontrötta människan jag känner.
Alltså EUGH, hoppas vi får våra surfplattor idag. Jag får damp annars. 

Eh Vafan detta blev ett väldigt.. Konstigt inlägg.. 


//VICTORIA

Lisen och jag... saknar henne <3

 
//VICTORIA

Ridningen på Jeppe

Hej alla tomma glas! 
Kom hem för ungefär en timme sedan, och sitter nu och Skype:ar med Bella! 
På ridningen idag hade jag bytt häst. Jag hade fått en häst som hette Jeska, eller Jeppe som han kallades. 
Han är fluffig liten tinker som är den gulligaste någonsin. Både utseendemässigt och personligheten.
Han var ganska aktiv, och gick väldigt fint. 
Men det som var problemet var honom, var hans galopp. Han galopperade inte.. normalt?
Han gick jättekonstigt och alltså kan inte ens beskriva. Men det var så roligt så kunde inte låta bli att skratta haha.
Vi övade på serpentinbågar, med bommar på varje båge. Det gick bra i både trav och lite i galoppen. Men är väääädligt nöjd. 
Sedan efter lektionen, kom alla andra i gruppen fram och ba berömmde mig. Att jag red honom bra och så.
Alltså jag blev så hiiiimla glad. Kan inte ens beskriva. 
 
Men ja.. ska strax gå och lägga mig i sängen och titta på mer Elementary.. ha det så bra alla korvar <3
 
 
//VICTORIA

Ridning

Hej alla höstlöv!
Sitter i bilen och väntar på Tessan, som slutat på gymnastiken nu. Vi åker sen och släpper av henne innan jag och mamma åker mot MaRK.   Kanske ska byta häst idag, men vi får se! 
Dressyr idag också tror jag.. Vet inte riktigt det heller haha :P 
Idag har varit en sådan.. Bra dag.
Jag vaknade prick 8, ingen aning varför, men var skit pigg. 
Så jag låg kvar i sängen, tog upp datan, och tittade på typ 3 fyrtio minuters avsnitt av Elementary. Sjukt nice sätt att starta på säger jag bara.
Sen var det frukost vid 10, lunch vid 12. Tömde min "hurts" och flyttade skrivbordet har jag också gjort. Och sen så åkte vi till Tessan då. 
Så ja.. 👍

Jag skriver lite mer ordentligt när jag kommer hem och kan sitta vid datorn. 
Hörs då! 

//VICTORIA

Älskade Lisen ❤️

Hej alla skitungar! 
Sitter nu i Bellas föräldrars bil påväg hem.. Dom var snälla nog att skjutsa mig och Tessan hem!
Red lilla Lisen idag!! 
Alltså vad jag älskar den hästen alltså. Hon var väldigt stel och hård i munnen, men längre in på lektionen så började hon jobba med ryggen och gick väldigt fint <3 
Synd att det ska vara kö på henne..
Nästa vecka så vill jag helst rida Lisen, Svante eller Sessan. 
Längtar redan! 
Ha det så bra! 

//VICTORIA

Påväg!

Nu är jag påväg till stallet! 
Har åkt i kanske en kvart eller så? Runt en halvtimme kvar, förhoppningsvis mindre, så vi kommer dit i bra tid! ;D 

Alltså jag har en sån himla bra ide till en video.. Men jag har inte alla videoklipp jag skulle vilja ha, ska se om jag kan få tag i dom flesta idag :3 

Väldigt taggad, men såklart har jag inte mer att informera om just nu.. Så jag ska fortsätta lyssna på musik och tänka på.. Allt. 

//VICTORIA

Äntligen fredag :')

Hej alla böjda gafflar! 
Sitter på rummet och fiser.
Skoja, jag väntar på att lektion ska börja, vilket är halv 1. Sista lektionen idag. Vi har ganska chill fredagar, sovmorgon till 10, sen två lektioner. Slutar 14. 
Idag hade vi inte sovmorgon dock! Vi fick datorer idag!  Eller ja, surfplattor med tangentbord till. Tyvärr får vi inte ta med dom in på rummen ännu ens. Mina föräldrar ska skriva på en lapp under helgen som jag lämnar in på onsdag, så jag kan få ta med den hem :D
Anledningen till att det blir inlämning på onsdag är för att jag har studiedag på Måndag och Tisdag!!!  
Tisdagen ska vi till Ullared.. Måndagen följer jag antagligen med till Tessans ridning. 

Jag är super taggad på stallet imorgon. Lisen Fisen ridning <3333

Aja ska dra nu... Bajs!!! 

//VICTORIA

Sjöis, stallet, mattepaus

Hej alla pennfack! 
Har just nu en liten rast från mattelektionen.. Det är stor skillnad att gå från 50 minuterslektioner till 90. 
I alla fall, på lördag blir det stallet igen! 

Är jätte taggad! Det är äntligen min tur att rida Lisen igen! :'D Det är så jävla hemskt att det har skapats en kö på henne. Ett tag var det bara jag som ville rida henne, men nu vill alla det typ :( 
Så jag rider henne kanske med minst 4 veckors mellanrum. Det är en månad
Fattar inte hur det kunde bli så. 
Jag saknar henne såklart så jävla mycket. Älskar den hästen mer än något annat <3

Sen så på söndag ska jag försöka åka in till Kållered tror jag, måste köpa lite saker till bl.a. Skolan. 
Men ja, mer planer än så har jag väl inte precis.. 

Jag har bestämt mig för att spara pengar i alla fall! Jag har börjat inse att jag egentligen behöver mer pengar än jag har. Och jag gör av med allt för mycket på onödigt skit. 
Jag ska till exempel, betala så mycket som jag kan av lägeravgiften till sjöis. Sen så vill jag någon gång kunna skaffa ett nytt objektiv till min kamera. 
Och har även velat skaffa en GoPro kamera. Men har inte pengarna, eftersom jag inte var medveten om hur mycket som gick åt. 
I alla fall, skit kul information här men jag skiter i om ni inte gillar det xD Detta är vad jag vill skriva om så (Y)

Alltså kan inte beskriva hur mycket jag saknar & längtar till Sjöis. 
Jag saknar Ban, Fine och Boccan mer än själva livet. 
Jag ska göra v 28, 2015, till en vecka som jag tycker är rolig. Jag ska inte nöja mig med det som är OK. Om någon gör mig obekväm eller hindrar mig från att ha så roligt jag kan, kommer jag skita i dom. 
Vi har blivit en ganska stor grupp som ska dit nu, så förhoppningsvis blir det roligt! Känner inte alla xD 
Men det blir säkert bra. Tyvärr tror jag inte att jag kommer i samma ridgrupp som någon av dom. 
Jag har till sommaren ridit i 10 år, och dom andra i ca 3-6 år tror jag.. Därimellan. 

Nu måste jag fortsätta! Ha det så bra!! 

//VICTORIA

Alltså.. ja.. Förlåt?

Hej alla tomma pet-flaskor! 
Hur har ni det? Bra..? Jaha.
Alltså jag vet att jag inte bloggat ordentligt på.. väldigt länge. Och nej, jag har fortfarande ingen anledning till varför jag gör dessa uppehåll. 
Dagen har varit väldigt.. konstig? xD 
Det började med att det skulle vara strejk klockan 8.10 idag, men dom som bestämmde detta fegade ur och flyttade den till tisdagen nästa vecka, för då ska tydligen skolinspektörerna komma. Så vi märker väl då hur det kommer gå då..
Vi har den bästa läraren i Naturbruk som helst. Han gav alla närvaro, även om vi skulle strejka, för att han håller med om allt som strejken handlar om. Så vi har inte fått någon frånvaro. 
Sedan, eftersom strejken ej blev av, gick vi till lektionen och fick köra traktor! Väääldigt kul! 
Jag körde med min rumskompis, vet inte om hon vill bli nämn så kallar henne för "Kalle". 
Jag och Kalle började köra en gammal liten traktor.. det gick bra! Sedan skulle vi byta till en större traktor.
Vi fick den största typ xD En skit stor, halvt ny, röd traktor som hade vad jag vill kalla för "ryckande gas". Vad detta betyder helt enkelt, är att när man gasar, kastar sig traktorn fram. Man dras bak, man släpper gasen lite, då bromsar traktorn, och när man då flyger framåt så trycker man ner gasen igen. Och detta fortsätter. xD
Så ja.. höll på att dö av skratt. Jag ramlade även in i traktorn. Som ett jävla träd ramlade jag ahahahhhaa
Sen har jag också blivit omnämnd i Borås webb-tidning. En journalist ringde mig och frågade mig lite saker om den strejken som kommer ta plats på tisdag. Så dom citerade mig.
Men ja.. 
Sen nu på eftermiddagen hade vi sällskapsdjur lektion. Första lektionen hade vi förhör på fågelns anatomi. Sen när alla var klara med den så tittade på en liten film om en speciel fågel som jag glömt namnet på xD
Sen så slutade halva klassen, och det var dags för halvklass lektionen. Då redovisade vi våra fåglar som vi forskat lite om i en månad typ nu xD
Det gick bra! Redovisade i en mindre grupp med Kalle och en annan klasskompis.
 
Sen så fick vi sluta en timme tidigare, så det var nice.  
Så just nu väntar vi på middag, som öppnar runt 16:00. 
Sen så vet jag inte.. JUST DET FAN HAR JU TVÄTT KVAR I TVÄTTRUMMET.
 
*springer ner och hämtar tvätt*
 
Jag startade tvätt igår kväll och somnade xD Sen har jag glömt av det aahaahhahaha
Ah i alla fall..
Stallet i övermorgon igen! WOHOP.
Längtar som en litet damp rådjur typ. 
 
Men detta var allt jag hade på mitt hjärta. Tack för att ni läst. Om ni nu gjort det. Annars: f u-
Skoja men ah.. BAJS PÅ ER ALLA <33
 
//VICTORIA