Åka hem

Hej alla salvor! 
Är nu vid busshållplatsen i Kållered och väntar på bussen hem! Har varit jättekul att vara här! Handlade bara några få småsaker, men var kul att gå runt och kolla! Vi tittade på täcken till Bellas, förhoppningsvis, egna häst och så..
Åt även på mc innan vi gick hit! 
Hon åkte precis och min buss kommer väll närsomhelst.
Kan inte beskriva hur gärna jag vill ha häst just nu, önskar att jag höll på att provrida. 

Nu kommer bussen! Bloggar sen! <3

//VICTORIA

Kållered!

Hej alla.. Venne.
Ska strax ta bussen med Bella och åka till Kållered! Vet inte helt 100 om jag ska köpa något, men kul att vara där ändå!
Bussen går 20 över så får dra nu!

Bajs hörs sen! <3 

//VICTORIA

Sessan skadad??

Hej alla pannkakor!
Sitter just nu och äter pannkakor med Tessan och Bella! Vet inte om jag sagt det i tidigare inlägg, men Bella ska sova här inatt, sen ska jag och hon till Kållered imorgon! Tessan följer tyvärr inte med dock :/ 
Kommer bli kul dock!
Nu på kvällen ska vi antagligen kolla på skräckfilm, sen vet jag inte riktigt.
 
Idag var det en väldigt bra dag i stallet!
Jag gjorde iordning 4 hästar tror jag, sen blandade jag betforen, mockade hagar, fyllde vatten i hagar och boxar och hjälpte sen till på ett kalas!
Vid ridningen sen så delade ridläraren ut våra hästar, så här blev det:
Linnet - Prinsen
:-) - Svante
Tessan - Lisen
Bella - Misty
Jag - Sessan
 
Passet började bra, hon gick super bra och var helt underbar, men redan när jag hoppade upp så var det något fel typ? Hon kändes spänd, och hon gick lite konstigt. Jag trodde att hon bara var stel så fortsatte, men sen i traven visste jag att något var fel. Hon gick konstigt med sitt högra framben. Bella sa även då också att det syntes att det inte var helt ok, så jag hoppade av, kände på benen och hovarna och kollade igenom dom. Hon reagerade inte på någonting. Jag hoppade upp igen och testade igen, samma sak. Jag hoppade av igen och kratsade igenom hennes hov, men ingen sten eller något sådant. Så jag testade att gå och springa lite med henne utan att sitta på och man såg jätte tydligt att hon gick liksom.. ''tyngre'' med det benet typ. 
Så lämnade henne och ringde Cristin. Förhoppningsvis så är det inte någon fara, men vem fan vet. 
 
I alla fall, ska dra nu bajsar.
 
//VICTORIA

Stallet imorgon :')

Hej alla valar!
Fredag nu, tack gode gud! Har i och för sig varit sjuk hela veckan, men ändå väldigt skönt att veta att helgen nu är här!
Imorgon blir det stallet! Skit glad att äntligen få vara med alla pållarna. Vill helst rida Lisen eller Sessan. Kan till och med tänka mig rida Prinsen hahah.
Sen på söndag ska vi antagligen till Kållered, och sen ska jag till ridningen på kvällen! 

Ja.. Pallar inte skriva mer xD
Ses! 


//VICTORIA

if you could see me now

Hej alla sorgliga låtar!
Vet att jag inte bloggat dom senaste dagarna. Igår spelade jag spel med syrran hela dagen. HELA. JÄVLA. DAGEN.
Men under dom senaste dagarna har jag lyssnat jätte mycket på låten jag hade i videon jag hade i min senaste video och förståd först efteråt hur jävla sorglig den är haha
Så för eventuell förvirring, videon är en Lisen video, men hon är inte död. Hon lever fortfarande, 20 år gammal, och mår bra <3
 
Tagen med Bellas kamera <3
 
//VICTORIA

VIDEON

 
//VICTORIA

Video på väg!?!?!

Hej alla bajsrövar i bajsrövar.
Så som ni förhoppningsvis fattat genom att kolla på titeln, så är en video påväg upp! :OOOOO
Kan inte säga vad för video, eller något sådant.. det får ni se om ungefär en kvart, vilket är tiden det är kvar på uppladdningen på youtube ;)  Men jag är väldigt nöjd med videon, och hoppas att ni ska gilla den också!

Måste också säga att musiken blev jag "tipsad av" av Bella, och det var även hon som sa att jag skulle redigera en sådan video som snart kommer.. så tack Bella! <3 Här är hennes blogg;
KLICKA PÅ MIIIIIGGG :DDDD
 
Men ja.. vi hörs om en liten stund då! BAJS PÅ ER ALLA :'))
 
//VICTORIA

Sjuk -.-

Hej alla Sims spel! 
Sitter just nu hemma med Tessan.. Vi båda två är extremt förkylda. Alltså jag pallar inte ens vara sjuk just nu!

Om någon timme ska jag skypea lite med Bella, men annars så har jag inga planer för idag. Hoppas bara att förkyldningen inte håller i sig så länge. 

På lördag, om jag blivit frisk, är det stallet! Jätte glad, då jag inte varit där på 1 vecka typ.. Inte heller ridit på en vecka.. Det är inte okej alltså hahah
Förhoppningsvis kan jag rida Fisen <3 
Men för se vad som händer. 

Aja.. Detta var väl allt tror jag. Bajs på er!! 


//VICTORIA

Ingen ridning igår heller?!

Hej alla väderrapporter!
Igår var det ju markarbete på Silver.. Eller inte? 
När jag kom fram till stallet var det halvt släckt i båda ridhusen, inga tända lampor vid paddocken, stall dörren var stängd. Jag ba jaha.. 
Först kom jag inte ens in i stallet hahah
Sen kom en i min ridgrupp ridandes och öppnade dörren så jag kunde komma in. Då var det tydligen teori! WHAT?!
Ingen hade sagt något om teori!
Och verkligen sämsta möjliga tidpunkt också, då min mormor följde med för att titta när jag red.. Det gick ju bra! 
Men det var en ganska bra teori lektion, vi tittade på en film av Kyra Kyrklund angående skänkelvikning, öppna och sluta. Fick reda på hur viktigt det var att man satt mitt över hästen, och inte lutade sig åt ett håll. Det gör jag ALLTID när jag gör en förflyttning. Jag lutar mig åt hållet jag ska. Och jag tycker det är skit svårt att låta bli! Men det ska det bli träning på!

Ska alldeles strax hoppa på bussen.. Känner mig inte så jätte bra, lite snuvig och lite halsont.. Men hoppas verkligen att jag inte blir förkyld nu! Det orkar jag verkligen inte med! Får väl skippa min idrottslektion så jag inte anstränger mig för mycket. Tror även att det var ett extremt hårt pass idag också.. Haha FML.

Nu får jag gå så jag inte missar min buss! Vi hörs senare <3 
QuickSilver 

//VICTORIA

Söndag!!

Hej alla längdskidor!
Sitter just nu och läser lite i boken jag nämnde att jag köpte igår, det är efterföljaren till Miss Peregrines Hem för Besynnerliga Barn.. Den heter Spökstaden. Inne på tredje kapitlet, men än så länge är den väldigt bra! Börjar exakt där den andra slutade. 

Senare idag är det dags för markarbete på Silver! Ska bli jättekul att rida den bajskorven igen. Har inte ridit på en vecka.. Inte okej! Haha
Förhoppningsvis så kan jag åka till Kållered eller något sådant nästa vecka.. Vill gärna gå in i alla pålleaffärer och kolla ;) 

Imorgon kväll åker våran fina mormor hem! Jätte tråkigt verkligen.. Hon har varit här i en vecka nu, men eftersom jag inte bor hemma har jag bara träffat/varit med henne i 3-4 dagar.. 
Och imorgon hinner jag väl bara säga hejdå innan jag hoppar på bussen tillbaka till skolan! 

Jag ska ta och kolla lite på internet nu.. Så ni får ha det så bra! <3
R.I.P Yatzy <33

//VICTORIA

Shopping, inget stallet

Hej alla bankkort! 
Sitter just nu och skypear med Bella.. vi pratar lite om pållar och så.. ;)
Idag har jag, Tessan, mamma och mormor varit i Mölndals Bro och Frölunda Torg! Har köpt lite julklappar och även några få grejer till julklappsdekorering och en bok! 
Varit väldigt kul!
Sen åkte jag och mormor till Liseberg, och titta lite på juldekorationerna innan vi åkte hem!
Sorry för tråkigt inlägg, men ska fortsätta prata med Bella nu! Bajs!!!

//VICTORIA

M I N - K Ä N D I S - C R U S H

Hej alla digestivekex!
I detta blogginlägget tänkte jag dela med mig av mina kändis.. ''crushar''? 
Jag har MÅNGA, men tänkte dela med mig av dom tre som är mina största och viktigaste. Jag kommer nog inte köra dom i ordning.. men dessa är dom i alla fall!
 
Sam Smith
Sam Smith, om ni inte redan vet, är en sångare. Och jag kan inte börja att förklara hans röst alltså. Jag får gåshud varje gång jag hör honom sjunga. Jag börjar lätt gilla artister, men ser bleknar det liksom.. men alltså detta är inte ens nära dom andra jag gillar/gillat. Hans bakrundshistoria är så himla rörande och otrolig.. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Verkligen älskar honom.
 
Benedict Cumberbatch
Måste ju såklart ha med Sherlock ;D  
Han är en skådespelare som bli större och större. Jag såg han först när jag började kolla på den, av mig uttjatade, Sherlock. Hans sett att skådespela är helt galet. Alltså herregud. Man blir helt förtrollad, och han tar verkligen över scenen. Och han har en otroligt härlig röst. Skulle låta han läsa mig ordboken. 
Men han har även väldigt starka åsikter, och han är inte blyg för att folk ska veta hur speciella/bra osv. Bara älskar honom alltså. Sen är det inte dåligt att han ser bra ut också ;)))
 
Pewdiepie
Detta är ett konstigt namn va? Haha..
Pewdiepie, eller Felix Kjellberg som han egentligen heter, är en såkallad "youtuber". Jag har nu följt honom på youtube sedan han hade kanske.. något tiotusental följare, och nu har han över, ja va kan det vara.. 30 miljoner? Kommer rätta detta om det visar sig vara fel! 
Men han är en sån otrolig inspiration, han är otroligt rolig, smart och såklart.. snygg! hahah.
Men han tar inte sin ''kändhet'' för givet.. han försöker istället få alla sina ''fans'' att hjälpa till i världen, genom att öppna ställen där man kan donera pengar för att rädda folk där dom inte har det lika bra som vi. 
 
Detta var dom tre största huvudroller/kändiscrushar jag har. Utan mening blev det 3 från olika.. ''grupper'', En sångare, en skådespelare och en youtuber. 
Hoppas ni gillade detta inlägg! 
  *brofist*
 
//VICTORIA
 
 
 
 
 

Ridning på Silver

Hej alla skålar med müsli!
Sitter just nu och äter frukost. Om ungefär 2 timmar ska jag ta bussen till Mölndals bro, därifrån ta spårvagnen in till korsvägen och sedan hoppa på bussen mot Strömma!

Igår så var det ridning på Mark igen! Hästbyte, och jag fick en häst som hette QuickSilver! 
En jätte fin häst! 
Vi tränade på att rida med en hand. Och vi skulle först trava och galoppera på mittvolten för att känna lite på det.. Sen skulle vi göra skänkelvikningar med en hand.. Det var svårt. Jag har en tendens att luta mig åt hållet jag ska, så det blev ännu svårare med en hand, då jag började luta mig ännu mer. Men det gick jätte bra! 
Sen skulle vi göra öppna med en hand.. Det var svårt! Men Silver var väldigt mjuk i sidan, så det var verkligen hur kul som helst. Sen travade vi av med båda händerna haha.
Men han var verkligen hur rolig att rida som helst. Ser fram emot markarbetet nästa gång! 

Nu ska jag fortsätta äta.. Hörs <3

//VICTORIA

VIDEON KOMMER SAMMA DAG JAG SA ATT DEN SKULLE KOMMA

OTROLIGT VA?!?!?
 
 
//VICTORIA

Stallet idag.. kfemalfmdad

Hej alla lila små djävular. 
Kom hem från stallet runt halv 6 idag tror jag, något sådant!
Kom dit runt 8, och gjorde iordning Misty, Fanny, Asterix, Lisen och borstade av Smartie lite. 
Sen mockade jag hagarna och skurade/fyllde på vattenhinkarna samtidigt. Sen gjorde jag samma sak med hinkarna inne i stallet. Bla bla, gjorde dom andra sysslorna..
Sen när vi skulle rida blev det uppdelat så att jag, Linnet och :-) skulle rida tillsammans efter Bella och Tessan.
När hästarna blev utdelade blev det såhär:
:-) - Korven (Prinsen)
Linnet - Fisen (Lisen)
Bella - Kamelen (Zingo)
Tessan - Sessan (Princess)
Jag - Tequa (Tequila)
 
Knoppade Tequa och lite så.. hade så mycket tid på mig medans vi väntade på våran tur att rida. Väldigt fin blev lilla tösen <3
Ridningen sen gick bra! Hon gick super fint, men önskar att hon hade fått upp ryggen lite mer och jobbat med bakifrån. Så fort jag la till innerskänkeln så bara sprang hon, vilket inte är likt henne.. men hon var la pigg efter hoppningen på lektionerna eller något sådant xD
Men jag är jättenöjd, tyvärr inga videos, några få bilder som ni kommer få se nedan. 
Istället kommer det komma en video från förra veckan! Kul, kul..
 
Men ah, ska ta och skicka lite bilder! Hejdåååååå
 
 
//VICTORIA

Mina bästa och sämsta minnen med Lisen

Vet att jag inte blog
gat på ett tag, så som en förlåtelse får ni ett annat slags inlägg nu! 
Så det jag tänkte skriva om är dom två bästa minnen med Lisen, och dom 2 sämsta. 
 
1.
Det är från i sommras, när jag och Bella red ute på ängen med Lisen och Kawango. Vi red lite i ''paddockhagen'' och lite på den stora ängen. Det var ett så himla underbart pass. Det var ingen press om att hästarna skulle gå fint, eller göra som vi sa.. utan vi hade bara kul. Kan knappt beskriva, log hela passet och flera timmar efteråt. 
 
 
2.
Jag kommer inte ihåg när detta var, men jag kommer bara ihåg att jag fick ett SMS av Bella. I smset stod det att Lisen hade fått kolik. Hade inte ätit någonting och drack inte heller. Jag fick sådan panik. Kan knappt beskriva detta heller. Det var hemskt. Flera hästar i stallet hade fått kolik runt samma tid, och att inte veta om hästen kommer överleva eller inte är så jävla hemskt. Men turen var på min sida, och hon mår bra och lever <3 
 
 
3.
Detta var ifrån påsklovet tror jag, när jag, Bella, Linnet och :-) sov över i den lilla stugan vid stallet. Det var under ett ridläger, och alla barnen hade precis åkt hem. Lisen stod ute i hagen och jag gick ut till henne och klappade lite på henne och så. Sen när jag skulle gå så gick hon efter, så jag fortsatte gå runt i hagen och hon fortsatte gå. Jag började springa och hon kom travandes efter. Jag tvärnitade och hon travade fram tills hon stod precis brevid mig, stannade, och tryckte hennes huvud till min mage och bara stod där. Jag var nära på att börja gråta. Herrejävlar va jag älskar den hästen alltså.
 

4.
Detta håller egentligen fortfarande på, men tycker fortfarande att det är ett av dom sämsta minnen jag har av just Lisen. Ingen ville rida Lisen, så jag red henne varje lördag. Sen helt plötsligt ville alla börja rida henne samtidigt, och då hade jag ingenting att säga till om. Jag hade ju ridit henne så länge. Det skapades en jävla kö för att rida henne. Det kändes skit, att inte få rida den häst man älskar bara för att det inte är ens tur i kön.
Och flera gånger var det så att när det var en viss persons tur att rida henne, hade den personen inte ens lust att rida henne, så dom kanske skippade det den gången, och om det då var min tur veckan efter, och då bestämde sig personen att hon ville ha henne, så fick hon ta henne bara för att det var så längesedan personen red henne. Så då fick jag vänta ytterligare flera veckor i kön. Fy fan alltså.
 
Detta var lite om mina sämsta och bästa minnen med min lilla älskling <3
 
//VICTORIA

Käften

Hej alla surfplattor!
Sitter i skolan med Kalle och Roger.
Vi bara.. Jag vet inte.
Har idrott om typ en halvtimme..
Ah. Pallar inte.
Bajs bajs! 


//VICTORIA

Helgen ~~~

Hej alla trafikljus! 
Är nu påväg hem från ridningen på Bella, en sent tagen 7 åring. Hoppning var det! Bella var osäker men skötte sig bra, så är jätte nöjd med henne :)
Jag är skit trött dock.

Helgen har varit skit bra! Som ni vet, var jag och Tessan och sov över hos Bella igår! Vi kollade på två skräckfilmer, Insidious 1 & 2. Skit bra verkligen. Jag hatar egentligen skräckfilmer, men wow va bra den va. Tvåan var bäst, då den knöt ihop båda filmerna. 
Sen idag, åkte Tessan hem lite tidigare, medan jag och Bella åkte till Kållered! Vi kom fram vid 10, men Hööks, som vi tänkte gå i, öppnade inte förrän 11.. Så vi gick in i Jula. Herregud! Va mycket stall/häst saker det finns därinne! Grepar, fodertunnor, vattenhinkar.. Lite allt möjligt! 
Vi köpte en Cola på rusta, sen öppnade dom hööks. 
Det var väldigt roligt att gå runt därinne. Tittade lite på allt.. Schabrak, foder, täcken.. Som sagt; lite av allt.
Både Isabella och jag köpte en "lädertvål spray". Jag behöver ingen egentligen, men den på Gustavsgården är slut, och vill inte frysa ihjäl om fingrarna under vintern om vi ska putsa sakerna. Så det va gött att inte behöva ta av sig handskarna. Sen kan man även använda den på sina ridskor för att mjuka upp och öka livslängden på lädret. 
Det var väl allt egentligen! 
Åkte till pappa och firade farsdag med honom och en Daimtårta.

Det har varit min helg! 

Ni får ha det så bra! <3 


//VICTORIA

Stallet idag!

Hej alla bajsar!
Sitter med Bella och Tessan och alla sitter med någon sorts elektronik.. så sociala är vi!
Nej men vi redigerar videos, instagramar, och bloggar då. 
Idag red jag Lisen i stallet igen! Så himla underbar pålle alltså <3 Red barbaka idag igen. 
Gick lite sämre än sist, men verkligen skit nöjd ändå. 
Jag ska inte blogga så långt inlägg.. ska instagrama lite själv och sen ska jag väl bah umgås med the people typ.
 
Aja, lite bilder i alla fall ;
 
Ha det bra!
 
//VICTORIA
 

Kvällsfika

Hej alla kameraremmar!
Sitter just nu, lyssnar på musik, dricker mjölk ur den coolaste muggen ni någonsin sett, och äter grillchips. Hela fredagskvällen har varit helt wonderful alltså. Låg i lite över en timme i sängen och bara tänkte medans musiken bara spelades.. tog sedan en dusch, och nu sitter jag här ;)
Hela dagen har varit ganska bra! Träffat vänners föräldrar, bara chillat helt enkelt! Var på bra humör idag också, så det hjälpte ju enormt! 
 
Imorgon är det stallet igen! Skit glad att äntligen få träffa alla muppmänniskor och mupphästar <3
Efter stallet sen ska jag och Tessan hem till Bella och sova över där till söndag. Och sen på söndagen, om vi har tid, hade vi tänkt att åka in till kållered ett tag och titta lite :) Ska bli kul! 
 
Det var väl allt jag hade att skriva just nu.. hoppas eran kväll har varit lika bra som min! Älskar er alla!!!!
 
 
//VICTORIA

Utvecklingssamtal, föräldramöte

Hej alla hästannonser!
Sitter just nu, med "Kalle", och dricker te. Har precis städat hela rummet... så duktiga är vi.
Nej men det är väl mest för att våra föräldrar kommer hit imorgon för att gå på våra utvecklingssamtal och föräldramötet. Alltså ingen vanlig skoldag imorgon. 
Vet dock inte riiiiktigt hur detta kommer gå, min mamma kommer till U.S runt 9 imorgon, och sen antar jag att hon ska stanna till föräldramötet, vilket är vid klockan 2. 
Spännande alltså.
 
Sitter just nu och tittar på hästannonser. Jag vet att några säkert kommer sucka och rulla på ögonen åt detta.. (till exempel min lilla mamma.. ;) <3)
Men det är väldigt roligt. Kul att se vad för hästar folk säljer. Och titta på lite annonser som är roliga bara för att dom är så himla dåliga hahaha
 
Vad ska jag göra nu då.. Sitter och ''kikar'' lite med Linnet.. Det är väl typ det jag ska göra. Kanske ser på någon serie lite senare. The night is still young ya' know?
 
Aja, ha det så roligt under resten av kvällen! 
   See ya!
 
 
//VICTORIA

Videon som egentligen skulle kommit för några dagar sedan...

 
//VICTORIA

E G E N H Ä S T

 
Ganska många runt omkring mig är nu pågång för att skaffa egen eller hyra en häst/ponny.
Också många som redan har.
Och jag hoppas mer än allt annat att jag och Tessan snart också är det.
Och nej, jag vill inte ''få'' en egen häst. Jag vill betala så mycket jag bara kan. Om jag hade haft pengarna skulle jag helst vilja betala allt själv. Men nu har inte jag dom pengarna. 
Så för er som tror att jag ber om att få en häst.. man kan se det mer som om jag ber om hjälp.
Jag ska inte ljuga, jag har inte ens i närheten av dom summorna jag behöver för att skaffa häst. Jag försöker se det som om jag ber om hjälp med pengar, plats och tid. 
 
Ni kanske tycker det är ganska onödiga utgifter som går till egen, när man kan vara till exempel medryttare, eller gå i ridskola. 
Så därför tänkte jag skriva lite om mina tankar runt det hela, och varför jag vill skaffa egen häst-  Här kommer det...
 
1. Jag vill ut och tävla. 
.. och jag vill det snart! Jag är så himla tävlingssugen att det är galet. Det har länge vart en av mina drömmar, att tävla om 1:a platsen. Jag är en sådan intensiv tävlingsperson, och hatar att förlora.
Jag är också medveten om att min tävlingskarriär kan gå åt helvete. Men jag tänker inte ge upp innan jag försökt, och inte efter det heller. Jag vill inte bli en ny Roffe, jag vill bara känna, för kanske bara 2 minuter, att jag är oslagbar. Jag förstår att det låter själviskt. Men när man ser ryttare rida sina ärovarv.. och när jag tänker mig i deras sits, så bara pirrrar det i magen och lycka och framgång. 
 
2. Träning
Jag ska såklart aldrig sluta träna. Man är aldrig färdiglärd. 
Och för att vara ärlig, så är jag trött på ridskolor. Jag älskar att lära mig, men önskar konstant att vi hade en permanent häst hela tiden. Även om man får den tråkigaste hästen i stallet, så känner man utvecklingen. Det kan sedan leda till att det är den bästa hästen i stallet, för just dig då. 
Det finns en begränsning på ridskolor också. I min grupp, som jag gått i snart bara 1 termin, har vi hoppat kanske som högst 80cm. Och jag vill komma på högre höjder och utvecklas där. 
Där är i dressyren jag fortfarande kan känna en viss utveckling, men det är jävligt svårt med olika hästar hela tiden.
Som ett exempel:
Jag hatade att rida Princess. Jag tyckte det var så himla tråkigt.
Sedan fick jag henne i 5 dagar på ridläger under sommaren. Första dagen stretade hon emot och var såååå stel. Efter bara 2 dagar så gick hon i form, nästan hela passet. Har aldrig sett henne gå så förrut, med någon. Efter 5 dagar, på hoppningen, så kändes hon tryggare, och jag kände mig tryggare. Behövde knappt tygeln. Styrde mest med skänklarna. Det var helt galet.
Detta vill jag känna. 
 
3. Egen häst.. förklaring?
Helt ärligt, alla hästtjejer som läser min blogg..
En egen häst är en ryttares största dröm. Så såklart är det min.
 
Om ni vill veta lite mer om detta så småningom, kommentera så skriver jag mer någon annan gång! 
Men ni får ha det så bra allihopa <3
 
 
//VICTORIA

Spotify

Hej alla torra mackor. 
Sitter just nu och lyssnar på musik och försöker få inspiration till en video från igår. Jag hade med mig min lilla Denver kamera och filmade lite grann.. Ställde den även på särgen medans jag red, och lyckades få med ganska mycket faktiskt. Eller ja.. lite grann xD 
 
Red underbara Lisen igår. Övade jätte mycket på att hon skulle aktivera bakbenen.
Red barbacka med ett allroundspö som en hjälp. Jag övade på att göra skänkelvikningar och att hon skulle gå skänkelvikning på mittenvolten också. Gick skit bra verkligen! Hon började få med sig ryggen och det gick bara bättre och bättre genom lektionens gång. Verkligen hur nöjd som helst! 
Ni får se lite mer om vad som pågick i stallet i videon som förhoppningsvis kommer idag! Vet att senast jag lovade att en video skulle komma en dag, kom den inte förrän typ en vecka efteråt hahah....
Men ja.. hoppas! :D
 
Hur som helst, vet att jag inte uppdaterat på ett tag... så denna uppdatering ska också innehålla låtarna som just nu finns på min spotify lista. Så här är dom! ::::
 
Corpse roads - Keaton Henson
Thinking Out Loud - Ed Sheeran
Illuminated - Hurts
Stay With Me - Sam Smith
Bloodsport - Raleigh Ritchie
You - Keaton Henson
Beside You - Marianas Trench
Young Blood - The Naked And Famous
Take Me To Church - Hozier
Money On My Mind - Sam Smith
Like I Can - Sam Smith
Lay Me Down - Sam Smith
10am Gare Du Nord - Keaton Henson
Life Of The Party - Shawn Mendes
Latch - Sam Smith/Disclosure
I'm Not The Only One - Sam Smith
Superheroes - The Script
Runaway - Ed Sheeran
In The Woods Somewhere - Hozier
Foreigner's God - Hozier
Photograph - Ed Sheeran
The Days - Avicii
House Party - Sam Hunt
Centuries - Fall Out Boy
Warriors - Imagine Dragons
Life After You - Daughtry
Waiting for Superman - Daughtry
Dragon - Miriam Bryant
Sing - Ed Sheeran
(Budapest - George Ezra)

Okej.. låt mig förklara den sista låten där.. Under lägret när jag, Linn och Bella sov över, spelade Bella upp den låten och dansade så jäävla roligt. Jag höll på att dö av skratt typ. Så varje gång den spelas så kommer jag ihåg det. Och för att vara ärlig, jag hatade den låten först, men inte längre. Tycker fortfarande inte den är bra.. men helt ok likkasom.. xD

I alla fall.. Håll tummarna för en video sedan! 
 
//VICTORIA