Upptagen...

 
 
 

HOLY shit

Hej alla goda kakor! 
Är nu hemma från Norrland.. Skönt att äntligen vara hemma, men såklart alltid tråkigt att åka. 
Imorgon ska jag och Tessan till stallet och pyssla med lite pållar.. Åker dit vid 10 och stannar väl i några timmar <3 Om inte :-) är där kommer jag mysa med Lisen Fisen.. Åh som jag saknat den hästen!!!!! 

Sen på måndag är det ridläger!!!  Hoppas jag får Lisen xD <3 Men jag är inte så jätte taggad.. Kommer kännas konstigt att inte sitta vid personalen och äta eller hjälpa dom andra som är med xD Har inte varit på ett GGPK läger på flera år. Sist fick jag rida Fanny. Så ni fattar xD <3 

Men ja glad att vara hemma.. Är ganska trött så ska väl sova snart.. Ha det bra alla skit högar <3 
(Från när Tessan sminkade mig någon vecka sedan)


//VICTORIA

Inget internet!

Hej alla gråtande böcker <3 ;)
Så.. Ja jag vet att jag inte bloggat på minst 100 år, men jag är i Långsele nu, och här finns det inte alltid internet eller ens täckning. Så sorry men jag har faktiskt inte kunnat.

Har varit här i snart en vecka, så det är 2 veckor kvar :))) Sen kommer jag hem och ska på ridläger på GGPK, vilket kommer bli kul.. Hoppas jag xD
Hoppas jag får Lisen Fisen :')
Men i alla fall..

Det jag tänkte skriva om just nu, är böcker. Japp. Böcker. Om ni tycker detta verkar extremt tråkigt så är ni välkomna att sluta läsa nu. 

Alltså jag älskar att läsa. Jag har läst många böcker som har fastnat i huvudet och hjärtat. Men det är inte vanligt, för mig, att bli så berörd av en bok.. Så hjärtekrossad.. Och ändå velat läsa om den hela tiden. Jag har läst 2/3 sådana böcker. Det är alldeles för lite, men herregud dessa böcker. 
Speciellt en bok. Som är så smart skriven att författare måste höja nivån på deras skrivande. Författaren heter John Green... Kan ni gissa boken? Japp.
'The Fault in Our Stars'. Också känd som 'Förr Eller Senare Exploderar Jag' på svenska. Den handlar om två personer med cancer. Men det är ingen cancerbok. Det är en bok som, för mig, är lite av en bok som visar att cancerdrabbade inte är annorlunda överhuvudtaget. Det tyckte jag inte från början heller, men till dom som behandlar dom som gående döda. 

Jag skrattar, ler, gråter och allt där i mellan när jag läser den boken. Läs. Den. 

Okay? 
   Okay.

Sen en annan bok som jag läst, eller ja dom 2 andra böckerna jag läst är av samma trilogi. Divergent och Insurgent. 
Dom böckerna är i ett annat universum. Framtiden om man vill. Där dom, efter tredje världskriget, utvecklat ett system för att vidhålla freden. Man får vid 16 års ålder genomgå ett test. Resultatet av det testet kommer sedan ut som en 'Falang'. Men huvudpersonen, Beatrice (Tris) Prior får inget fast resultat. Eller rättare sagt, hon får flera resultat. Detta kallas att vara Divergent. Divergents anses vara farliga för deras system och Tris tvingas då välja en falang att gömma sig i och bla bla. Jag skulle kunna skriva om hela boken men detta inlägget är tillräckligt långt. 
Dom böckerna är så bra. Dom är inte så romantiskt gulliga då man bara vill spy överallt. Det är inte Twilight. Men OMG jag kan inte ens helt beskriva dessa tre böcker. Ni får helt enkelt läsa dom själva.

Vet att detta antagligen var ett skit tråkigt inlägg, men det är en inblick i mitt liv. Böcker. 
Tack om ni läste, bra jobbat <3 

Btw, TFIOS och Divergent är även film (!!!) Titta på dom om du inte är en läs person!

//VICTORIA

Cheddar popcorn

Hej alla halvfulla mjölkglas!
Sitter just nu och pratar med Bella, Chattar med Linnéa, dricker o'boy, och äter cheddar popcorn. Livin' life.
Och laddar över bilder! Just det..
Idag var näst sista dagen i stallet! :DDD Imorgon är det avslutning, och då ska jag äta skit mycket godis och kakor. Jag kommer vara as fett sen på kvällen. Och då ska jag kolla på film med Linnéa så ja be prepared.
 
Idag efter ridlägret var slut, skulle jag, Bella, Linnet och Tessan äntligen rida!
Linn red Lilleman, som hon alltid gör.
Tessan red Lisen, som hon alltid gör.
Isabella red Metro
& jag red Korvas. (Prinsen)
 
Jag red barbacka :D ... och ramlade av.
Jag kom galopperandes längst långsidan och Prinsen blev skrämd av något så han vände tvärt, och jag gled mer och mer på sidan tills jag trillade av. Jag landade på fötterna dock (Y)
 
aja pallar fan inte måste sova så godnatt <3
 
//VICTORIA