Bilder från idag

 
//VICTORIA

Stallet nu :D

Hej alla dataladdare!
Sitter i min säng och äter frukost nu, ska om ungefär en halvtimme hoppa in i bilen och åka till stallet.
Super taggad! Har längtat som en åsna alltså. HOPPAS att det blir bra väder också, så vi kan ta flera fina bilder och jag kan få dom klippen jag planerat för idag!
 
I alla fall, som jag sa sitter jag med min frukost, som består av vanilj yoghurt och banan.. INTRESSANT.
 
Men ja ville bara uppdatera er lite snabbt innan vi åker! Om vi har tid sedan bloggar jag innan jag rider, men om tiden inte räcker till så får jag skriva efteråt istället :)
 
Ha det bra <3
har brist på Lisen bilder nu, det får inte hända! ;)  Men en litten Sessan får ni i alla fall.. <3

//VICTORIA

Stallet imorgon

Hej alla maskar!
Sitter i min säng just nu och lyssnar på musik på högsta volymen typ. Det är så himmla mycket som händer runt omkring mig just nu, och det är skönt att bara stänga ute allt annat och lyssna på orden i låtarna. 
Idag är det min finaste mammas födelsedag! Grattis <33
Så vi har firat henne, och jag ska nog antagligen snart gå och lägga mig.. Jag blev super trött bara.
Imorgon är det stallet igen, äntligen!
 
Har längtat hela veckan efter att få komma tillbaka. Ska fota lite mer imorgon, och filma mer klipp. Sen när vi rider så orkar jag inte riktigt bry mig om vem jag får xD Såklart vill jag alltid rida Fisen, men om jag får någon annan så är det lugnt. Prinsen har inte gått med på ett tag, så om han går med tar jag nog honom. Har faktiskt saknat han lite...
I alla fall, det verkar som om det blir antingen bara jag, Tessan och Bella eller jag, Tessan, Bella och Linnet. Vi märker väl det när vi kommer dit på morgonen.
Längtar även till vecka 9, då jag och Tessan ska sova hos Bella fredag - söndag :D Ska fota henne och Bella och även filma en "dag i stallet" för henne, Ska bli skit kul!
Om två veckor är det äntligen lov också!! Ska försöka träffa så många som möjligt under den veckan.
Kanske även ska till några och fota dom och deras hästar, men som det är nu så kanske det bara blir på ett ekipage ;)
 
I alla fall.. ska återgå till mitt "göra-inget".
Ha det bra <3
från förra veckan.. galna snöstorm <3
 
//VICTORIA

Catching up

Hej alla sugrör!
Sitter i skolan och pluggar.. Har så sjukt mycket skolarbete och göra. Vi hade nästan ingenting under höstterminen, men nu kommer allting på samma gång. *suck*
Men jag råkade märka att jag inte bloggat på ett tag. Ett ganska långt tag faktiskt. Typ 3 dagar. Så detta inlägget kommer bli en liten "vad har hänt" sak. Så vi börjar väl med söndagen!
 
Söndag
Som jag skrev i det senaste inlägget så åkte jag och Tessan till Kållered för att köpa ridbyxor! Surprise, surprise jag köpte inga. Men köpte 3 par handskar istället! Jag har blivit en handske-narkoman nu förstår ni.
Nej men jag suger på att hålla koll på mina handskar! Så jag köpte ett par nya vintervantar, ett par magic gloves och ett par läderhandskar. I alla fall ingen bryr sig egentligen.. om ni tänker efter..
Okej över till ridningen sedan då!
Jag hade inte Jeppe, utan Pandan! Super glad ändå, hon är så rolig att rida! Även fast vi gjorde det jag hatar mest av aaaaalllttt. 
Evighetsbana.
USCH vad jag hatar det! Vi gjorde den i kanske 30 minuter. I slutet av lektionen blev hon så himla fin, blir galen för att det väl går bra så är ingen kvar och filmar mig, men när det går mindre bra.. då filmas det ;) 
Men jag får väl se till att det blir bra lite tidigare bara.
 
Måndag
Som vanligt, för att jag är så dum i huvudet, vaknade jag lite för sent. Missade inte min buss dock, men blir så himla irriterad på mig själv! ARGH.
Men ja, vanlig skoldag..
 
Tisdag
Vi åkte till Ica för att handla lite mat och sådant, och det slutade med att vi satt fast på busshållplatsen och väntade i ca 1 h och 45 min! YEY. Så jäkla kul xD
 
Idag, Onsdag
Idag har det varit en helt vanlig skoldag. Hade Svenska, Engelska och Livskunskap. Skulle haft matte med läraren var inte där >:)
Sen har jag suttit och pluggat. Va ordningsam jag är! 
 
I alla fall.. ska återgå till arbetet.. 
Ha det bra <3
 En liten Yster får ni idag <33  [INTE MIN BILD]
 
//VICTORIA

Kållered

Hej alla halsband!
Snabb uppdatering innan vi hoppar på bussen till Kållered! Ska försöka hitta ett par ridbyxor, då mina nuvarande kommer gå helt sönder när som helst. Får se om jag köper något annat, vem vet ;)
I alla fall! Ska dra nu!

Ha det bra! <3
(Holland Roden <3)

//VICTORIA

Dagen i stallet!

Hej alla artillerier! 
Tänkte skriva lite om hur det var i stallet idag! Glömde kameran hemma tyvärr, så inga nya bilder.. Fotade väldigt mycket idag, men ni får se bilderna någon gång nästa vecka.. Eller om ni har tur.. Imorgon ;) 

I alla fall! 

Vi var alla 5 där idag! Gjorde iordning alla hästarna, sen packade jag höpåsar med Bella medans dom andra mockade alla boxar. Vi gjorde alla stall uppgifter helt enkelt. 
Det snöade hela dagen typ, och det bara blev djupare och djupare.
Vi körde lite snöbolls krig och jag filmade lite klipp till den videon jag ska göra om några veckor.
Fotade även väldigt mycket! Tyvärr blev dom inte jättebra, då snön förstörde fikusen lite. Men några blev det!
Över till ridningen då!
Bella red inte, hon skulle till Lola, såhär blev det uppdelat:
:-) - Tequila
Linnet - Svante
Tessan - Princess
Jag - Lisen 

I början av passet var Lisen skiiiit stel och jobbig. Jag blir så himla irriterad, för hon är en stark och svår häst, men ändå går hon med i sämre grupper där dom inte kan kontrollera henne. Vad gör dom då? Låter en annan häst gå istället? Nepp. Hon får gå på pessoabett hela dagarna. Jag hatar det. Hon förstörs alltså.
Men i alla fall..
Efter kanske 15 minuter av lösgörande övningar så blev det skit bra! Var ett tag sedan hon var så duktig! 
Hon fick upp ryggen jätte bra i galoppen och även i traven. Underbart var det!
Älskar den lilla pållen <333

Imorgon är det lite kalas för min far, sen om vi hinner ska jag och Tessan till hööks, då vi båda är i desperat behov av ridbyxor.
Sen på kvällen är det dags för ridning igen! Ska antagligen rida Jeppe. Får se!
Vet inte om jag sagt det förresten, men han är till salu nu. Just på grund av hans "galopp". Jag önskar lite att vi kunde ha våra pållar i ett stall med ridbana eller ridhus, så kunde man träna lite mera än att hobbyrida. Men det spelar ingen större roll. 

Jag måste lägga upp inlägget innan mobilen dör! Vi hörs!

Ha det bra <3
(EUGH) 

//VICTORIA

Mot stallet

Hej alla snöflingor!
Sitter i bilen påväg till stallet nu. Kommer säkert någon minut försenat, vilket är skit för att vi lyckas alltid komma antingen precis klockan 8 eller efter det. Det blir mer och mer sällan som vi kommer dit några minuter innan. 
Idag i alla fall, är det bajs väder. 

Hoppas att jag kan rida Lisen idag <3 
Har saknat att rida den rumpan! Jag skrev det lite konstigt igår förresten, jag menar att jag ska rida idag, men igår brydde jag mig inte om vem jag skulle rida. Nu gör jag det ;) 

Men ja! Liten uppdatering! 
Ha det bra <3 

//VICTORIA

Gammal video + ev morgon planer?!

Hej alla nattvisor <3
Sitter hemma hos pappa, har tagit det lugnt hela kvällen! Kollat igenom youtube lite och så.. :)
Jag fick även ett jävligt stor brainstorm helt plötsligt på en video jag vill göra! Kanske till och med skippar ridningen imorgon om jag har chansen att få alla klipp jag vill ha!
Jag tänkte i alla fall göra en video, om Gustavsgården! Jag har många ideér på klipp jag vill ska vara med och så. Med rätt musik så blir det förhoppningsvis en jävligt bra video!
 
I alla fall, tittade även på några av mina äldre videos. Och hittade en av videorna som jag tycker är väldigt bra! Och det är denna:
Kanske är för att jag älskar låten.. jag vet inte.. bara gillar den!
 
Jag ska sluta nu och gå och lägga mig! Stallet imorgon! Längtar så himla mycket!
Ha det bra! <3
 
 
//VICTORIA

Blogga blogga blogga

Hej alla makaroner!
Sitter i rummet, ska strax gå till den sista lektionen för idag! Började 10, och slutat 14. Väldigt chill och sådant ja..
Och förlåt för att min bloggning har varit kass? Ingen anledning. Jag har börjat skriva inlägg flera gånger under veckan men sedan lagt ifrån mig telefonen utan att avsluta dom..
Men nu så!
Idag efter skolan ska jag ta bussen till frisören inne i Göteborg. Ska klippa och färga mitt hååår. Jag är så trött på det, det är så himla tråkig! Så hoppas att ny hårfärg ändrar det.
Sen fyller min fina pappa år idag också!
GRATTIIISSS ❤️❤️❤️❤️

Imorgon är det stallet igen! YEEY
Hoppas jag kan rida.. Ah bryr mig inte. 

På söndag ska jag och Tessan till Kållered och alternativt köpa nya ridbyxor :) 

Men ja, det är väl allt!
Måste gå! 
Ha det bra <3

//VICTORIA

Underbara Jéska

Hej alla alarm! 
Ligger i sängen nu och ska alldeles strax sova, men tänkte uppdatera bloggen lite snabbt innan dess! 
Idag var det ridning på MaRK igen, och jag visste inte vem jag skulle ha när vi kom dit, eftersom jag inte var där förra veckan. Och hästen jag red gången innan det, Bella, har flyttat och är till salu.
Blev väldigt glad dock för jag fick rida Jeppe <3 Han är så himla mysig alltså. Han känns som min egna, och har aldrig känt så förr hahah. Han var inte iordning gjord så jag borstade, kratsade hovarna, sadlade och sedan tränsade. När vi skulle gå ut till ridhuset hade det snöat, och det var såklart kramsnö/slask. Så hästarna halkade hit och dit och fick högre och högre snöstyltor, vilket jag fick ta bort sedan med mitt spö xD
Sen i ridningen så var det super!!
Vi red på stora mittvolten allihopa, och skulle träna lite på att öka och sänka tempot i alla gångarter. I början var Jeppe super stark men gick fint, men sen så blev han så himla fin!! Han samlades super bra, kändes som man red passage typ. Och ökningarna var skit bra, han höll samma form och längre bara på benen och flög fram. 
I galoppen så är ju Jeppe, Jeppe. Men han får mig alltid att skratta.. Han försöker så mycket lilla hästen <3
ALLTSÅ ÅH önskar typ att jag kunde köpa honom.. Bryr mig inte om han inte kan galoppera, det kan man träna. 
Har till och med en eventuell lösning på det problemet ahahah.
Men japp, det var allt tror jag! 

Ha det så bra! <3
(Har inga bilder på Jeppe, så ni får en bild som togs idag på Bellas Lola)

//VICTORIA

Mot stallet igen

Hej alla instagram bilder! 
Är fortfarande hemma hos Bella, och vi ska strax till hennes lilla pålle! Hon ska rida ut idag, så jag ska gå med och fota henne :) Hoppas att vädret blir bra.. Igår var det helt underbart ljus och allt, och än så länge är det molnigt här. Men om hon rider i skogen spelar det egentligen ingen roll ändå, får bara hoppas att ljuset räcker till.
Aja ska ta gå nu! 

Ha det bra <3

//VICTORIA

Stallet, Lola, Sova över

Hej alla kurrande magar! 
Sitter hemma hos Bella och är skit trött verkligen. Mina fötter gör fortfarande ont efter hur mycket vi gått.
I stallet idag var jag där med Bella, Linnet och :-), då Tessan var sjuk.. vilket var skit tråkigt då hon inte kunde vara med idag när jag ska sova hos Bella. 
I stallet i alla fall, gjorde jag först, efter hästarna då såklart, alla påsar med Bella.
Sen fixade vi vattnet i alla boxar och ja pallar inte skriva allt.
Jag red Sessan <33
Hon har blivit så himla underbar efter sin lilla vila.. det är galet hur fin hon är!!
 
Sen efter stallet fick vi skjuts av Cristin till pizzerian där vi satt och åt i kanske 40 minuter eller något xD Sen gick vi till Lola! Hon skulle vila idag så Bella skulle bara gå med henne i manegen, och då fick jag gå ut och gå med hennes ''rumskamrat'', Kajser! Han var superfin.. D:
Men först gjorde vi all stallskötsel, och mockade hennes box så himla nogrannt, det blev super fint!
Sen när vi var ute i manegen så fick jag hoppa upp på Lola. Med täcke. Och grimma och grimskaft. 
Hon var super snäll och lyssnade super bra på rösten och vikthjälpern. Hon är en fin pålle :)
 


Men ja pallar inte.. ni får lite bilder istället:
 
Ha det bra!!
 
//VICTORIA
 

Teen Wolf

Hej alla varulvar!
Sista lediga dagen nu.. Skit tråkigt, men samtidigt rätt så skönt. Är inte super kul att sitta hemma ensam hela dagarna. Jag är inte super social av mig, men fortfarande mänsklig ;) 
Sitter idag igen och tittar på Teen Wolf! Det är liksom en standard nu.. Alltså jag pallar typ inte med denna serien på riktigt. Den är så himla bra.
Alltså den låter lite löjligt och så men när man börjar titta på den så <33
Aja ska dra nu..

Ha det bra! <3

//VICTORIA

Lola

Hej alla burkar med rostad lök!
Sitter hemma hos mamma, i köket, och väntar tills maten är klar. Är så jävla hungrig att jag skiter på mig snart alltså helt seriöst. 
Det blir ingen ridning idag, då jag inte ville rida i stormen.. Då det blåste jätte mycket när jag bestämde mig. Nu så ångrar jag mig lite, men får stå för mina beslut.
Idag var jag, Tessan och Bella i Kållered! Vi köpte ett schabrak till Bella som hennes julklapp, och ja.. 
Sen åkte vi till Bellas ponny, Lola! 
Var jätte kul att träffa lille skiten, hon var verkligen super fin. Hon har hittat en bra häst!

Men ja, tror maten är klar!
Ha det bra <3 
Bella och Lola

//VICTORIA

ni kan aldrig gissa vad jag gör

Hej alla pet-flaskor! 
Sitter hemma hos pappa, och ja. Kollar på Teen Wolf med syrran. Vi har kopplat upp den till TV:n och sitter nu och kollar :3 Jag får över fler och fler på den mörka sidan >:D 
Men i alla fall, tänkte skriva lite om vad som hände i stallet och så..
 
Vi kom dit kanske 10 i 8 på morgonen, och började göra i ordning hästarna. Jag gjorde:
Fanny
Asterix
Lisen
Prinsen
Kastanja
 
Sedan gjorde jag och Bella alla höpåsar, skurade hinkarna och fyllde på vattnet i inne stallet.. ah alla sysslor gjordes helt enkelt! Sen när vi skulle rida, så hade en storm kommit, och det blåste och regnade som tusan!! Jag red Sessan, Bella red Svante, Tessan red Tequila och :-) red Lisen. 
Jag övade på, först att få henne att koncentrera sig på mig och inte på alla läten runt omkring. Efter det så böjde jag henne lite och övade på att få henne att lägga mer vikt på bettet, och söka sig mer ner. Hon var superduktig!
Travade lite i båda varven, sedan så fortsatte jag skritta ett tag innan alla gick in igen.
Men ja.. det är väl allt egentligen!
 
Har inte så mycket att skriva om.. om ni inte redan märkt. 
Ha det så bra <3
 
För att inte bli för ledsna, kolla på denna GIF på Stiles Stilinski <33333333
//VICTORIA

Är i stallet

Hej alla jultomtar!
Sitter i stallet och äter bullar med Tessan, Bella och :-). Vi har typ gjort allting som behövs göras.. Vi har mockat, gjort höpåsar, fyllt vatten i boxarna.. Ja. Om en halvtimme ska hästarna ha lunch, sen ska vi antagligen mocka hagarna innan vi sedan rider! Vill helst rida Lisen, men kan även tänka mig att skritta Sessan om det behövs! 

Aja ska dra nu! 
Ha det bra <3


//VICTORIA

Stallet idag

Hej alla ögonbryn!
Sitter hemma hos pappa och.. Japp ni gissade rätt.. Tittar på Teen Wolf! Idag var jag i stallet med syrran. Vi packade höpåsar och hjälpte till att sadla några hästar. Sedan red jag Sessan! Hon var suuuperrr duktig! Hon var väldigt mjuk i sidorna och var helt underbar! Fick även vara med och trava lite grann, vilket var väldigt kul! Hon skötte sig super helt enkelt.
Men ja, ska fortsätta! Ha en bra helg <3

//VICTORIA

Fredag!

Hej alla stängsel!
Sitter igen hemma, tittar på Teen Wolf igen. Älskar verkligen att jag kan ta det lugnt och stanna hemma.. Kunna titta på Teen Wolf all day long. Idag ska jag och Tessan till stallet i alla fall! 
Ska hjälpa till och göra iordning hästarna för ridskolan och jag ska antagligen skritta Sessan också :) 

Ja.. Har inte så mycket att säga/skriva egentligen. Ni har eran uppdatering för tillfället! Ska försöka komma på lite olika inlägg som jag kan lägga upp.. Tills dess...

Ha det så bra <3

//VICTORIA

Träningspass

Hej alla spinningcyklar! 
Ligger i sängen och kollar på Teen Wolf.. Igår började jag om från första början. Den är så sjukt bra att jag kan inte låta bli, tror även att jag har fått min syster att börja titta på den :D Jag för över fler och fler till den onda sidan. Gött!
Ikväll ska jag och mamma gå på ett spinningpass. Den är 45 minuter lång, och jag kommer vara död efter 5. Så detta kommer antagligen gå åt helvete, men yey! Har seriöst den sämsta tänkbara formen typ. Ingen kondis what-so-ever så hoppas detta för mig ett steg i rätt riktning haha

Jag har även märkt att jag är sämst på att gå och lägga mig. Tror jag sagt det förr. Somnade runt halv 3 ikväll igen. 
Måste seriöst skärpa mig om jag ska kunna starta skolan nästa vecka igen. För att vara helt seriös ser jag lite fram emot att börja igen, pågrund av att jag saknar människorna hahahah

Aja, ska fortsätta kolla nu! Ha det bra <3


//VICTORIA

Var i stallet idag!

Hej alla sprejflaskor!
Sitter och skypear lite med Linnet just nu.. Har varit i stallet idag från kanske halv 2 till 5! När jag kom dit så skrittade jag först Sessan i kanske 35 minuter eller så. Ställde lite i båda varven, ökade och minskade skritten och lite så. Hon är super duktig! 
Sedan hjälpte vi även till att göra iordning hästarna till ridskolan :)
 
Pallar verkligen inte skriva mer hahaha xD
 
Ha det bra! <3
 
//VICTORIA

Mot stallet idag igen!

Hej alla emojis!
Jag känner mig lagom stolt idag, då jag lyckades vakna vid halv 10 istället för halv 1. I och för sig hade jag ställt alarm, men om jag inte hade gjort det.. skulle jag inte vara vaken nu. 
Jag försöker kliva upp tidigare och tidigare nu, då det bara är en vecka kvar tills skolan börjar igen! Och jag hatar att vakna så super sent som jag oftast gör. Det beror också på att jag är skit dålig på att gå och lägga mig.
I alla fall, till ett lite roligare samtalsämne!
 
Idag ska jag till stallet igen och skritta Sessan igen! Ska försöka komma dit innan alla lektioner börjar, så jag inte behöver trycka in mig och störa i en lektion, utan kan ta det lugnt och bara fokusera på henne. 
Ska göra lite av dom sakerna vi gjorde igår, förutom förflyttningarna. Men ska försöka runda till henne och få henne att slappna och söka sig neråt igen. Hon var super duktig igår, så hoppas att hon är lika duktig idag också. Såklart så gör det inget om det inte går bra då hon bara ska komma igång nu efter att ha stått i över en månad tror jag det är. 
Så det ser jag fram emot! Ska försöka få iväg familjen runt 1 eller 2. Tessan ville gärna vara med och kolla, så då kanske hon kan ta något foto eller så då också :)
 
Det var allt tror jag! Dagen har ju bara börjat, så har än så länge inget att blogga om. Vi hörs antagligen senare, om ni känner mig så blir det antingen 2 inlägg till eller inte ett enda på 3 dagar tydligen haahah.. 
Ska försöka komma ihåg att blogga ;)
 
Ha det bra <3
finner denna bilden sååå ironisk
 
//VICTORIA

Skritta Sessan

Hej alla två-delade bett!
Sitter i bilen påväg hem från stallet, då jag följde med till Tessans ridning pga att Cristin hade sagt att jag gärna fick skritta Princess! Då hon är helt frisk nu, ska hon sättas igång. Såklart ville jag det! 
Är verkligen jätte nöjd med henne. Jag fick vara lite själv när dom travade och så, så då jobbade jag lite på en egen volt. Hon gick verkligen superfint! Hon böjde nacken och gick på bra :) 
Men herregud måste även säga, va otrevlig deras ridlärare är! 
Hon blev ju lite arg om jag någon gång hade längt lite på tyglarna eller så. Sen måste hon väl också ha förstått att jag inte skulle göra massa skänkelnvikningar första dagen hon sätts igång.. Men tydligen inte
 
Aja, super glad i alla fall! 
Cristin sa även att jag gärna fick komma och skritta på henne mer gånger under veckan, så det ska jag göra! 
Det var väll allt jag hade att säga idag..
 
För er som blev förvirrade av det förra inlägget, jag är inte 77 år gammal, jag ska inte gå i pension! ;)
 
Ha det bra! <3
 

//VICTORIA

Jag går i pension

Hej alla orangea kuvert!
Jag har en jobbig sak att erkänna.
Jag är inte 16.
Jag är 77.
 
Hoppas ni förstår varför jag har hållit detta gömt. 
Så som titeln säger, jag går nu i pension.
Ha ett bra liv alla unga.
 
//VICTORIA

Gott nytt år!

Hej alla fyrverkerier! 
Förlåt att jag inte bloggat på några dagar, har inte haft något att göra egentligen.. men har bara glömt. Och när jag kom på det hade jag ingenting att blogga om. Men nu har jag det!
Tänkte först säga gott nytt år till er! 2015 nu. Försök att göra detta året till det bästa! Det ska jag göra.
 
Igår så var det stallet! Var där med :-), Linnet och Tessan. Vi gjorde allt det vanliga.. mocka, höpåsar, vatten.. osv. Sen fick vi släppa dom hästarna med mest energi i paddocken, för att dom skulle få springa av sig! Vi tog då Prinsen och Asterix, då det var dom som var galna i onsdags. Vi tog av dom täckena och sedan släppte vi dom. Först gick dom bara runt och nosade runt, men sedan gick Linn in till mitten och då fan blev det fart på dom!
Linn sprang tillbaka bakom staketet, och pållarna sprang runt och hoppade som galningar hahha. Kommer en liten video lite längre ner här, så kan man se lite :)
Sen så när vi skulle rida blev det så att Tessan red Lisen, Linnet red Svante, :-) red Tequila och jag red Nancy! Nancy är aaaalltiiid rolig att rida. Det var hon igår också. Tränade lite smått på att hon skulle flytta lite i skänkelvikning på öppna delen av volten. Gick bra! Sen när jag skulle galoppera gick det sämre, hon ville av någon anledning inte gå ut i ett av hörnen, så hon genade jätte mycket och sen när jag tog långsidan så typ attackerade hon Lisen. Men jag orkade inte fokusera på galoppen då så jag galopperade bara en gång i andra varvet, sen så struntade jag i det. Som avslutning tränade jag på att göra halt från trav, med hjälp av min röst. Så varje gång jag gjorde det sa jag whoa. Hon lyssnade jätte bra sedan. Tränade även på trav från halten sen. Först var hon ganska seg, men sedan lyssnade hon super bra! Hade läst någonstans att hästar kommer ihåg det sista dom tränade på, så det var därför jag tränade på det. 
Men ja, det var väl våran dag..
 
Har inte mycket mer att skriva.. Lägger upp videon och några nya bilder här nedan ;)
 
Ha det bra <3
 
 
//VICTORIA