Vill tillbaka..

Hellö <3
Idag har jag gjort matteläxan (trööök). Om ett tag ska jag vara med en kompis, vet inte vad vi ska göra men ja :)
Imorse vaknade jag runt 9.00? Jag är inte säker men tror det var det ;)
Igår var jag ju i stallet då.. Och jag vill tillbaka idag :((  Det är därför rubriken är 'Vill tillbaka..''  ;P
Min kompis mamma ska ringa min mamma idag och dom ska prata om skötar grejen.. :D Men vårat stora problem är att våra föräldrar inte kan köra alla gånger... så vi måste antingen åka buss 2 h och byta två ggr, eller åka tåg och åka ca 35 min och inget byte.... Det låter ju bäst med tåg men det är bara det att det är en lång promenad från stationen till stallet kan man säga... ;(
Nog med dystra saker.. x)
Skriver nog mera senare :)
Ha det gött!

Felstavningar..

När jag satt och gick igenom mina inlägg såg jag några felstavade grejor... Jag ber om URSÄKT ;) <3
Ska försöka att komma ihåg att gå igenom dom INNAN jag lägger ut dom nu :)
Ha det bra nu!

Bilderna!!

Här kommer bilderna... Säg vem som är sötast av Tingeling & Kawango!! <3
Tingeling <3
Kawango <3
RÖSTA VIA KOMMENTARER!!! :D
Ha det!

Stallet!!! :D

Idag var jag i stallet!! :D
Det var fett roligt!! Jag red Cawango och vi tränade på skänkel vikningar, det gick jätte bra!!
Och det var en lapp i stallet idag.. Man kan bli skötare på hästarna nu!! Jag kan inte bestämma mig om jag ska ta Tingeling eller Cavango... Lägger upp bilder på dom här om ett tag! ;)
Nu är jag hos en kompis och ja.. Vi gör inget typ.. :P
Ha det bra!! ;)

Stalldag!

Jaha, då var det dags för stallet igen!  Vårat schema..;
8.00 - Rykta hästarna, ev sadling.
Ca. 9.00 Tränsning
9.15 Första lektionen börjar! - Mockning!
ca. 10.00 Andra lektionen börjar - Fyller höpåsar & fixar kraftfoder.
ca. 10. 30 Sopa stallgången.
ca. 11.00  Äta mat!
ca. 12.00  Ge hästarna kraftfoder - några lucern!
ca.  13.00 Hjälpa den sista lektionen att ta av hästarna sadel och träns - lägg på täcke!
ca. 13.15  Vi rider i 45 min - 1 h.
ca. 14.00  Släpp ut hästarna i ev hage-manege elr paddock.
Runt 15.00 - 15.30 åker vi hem!! :D
Låter det tufft? Haha ;)  Det är helt underbart att vara i stallet, stallet är ett andra hem till mig! <33
Ha det bra i helgen nu! <3

GHS <3

Idag har jag varit på Göteborg Horse Show! :D
Dagens program innehöll Hoppning, Gymkahana och Dressyr!
Börjar att berätta om hoppnignen, sverige kom trea! :D  Men han som kom fyra var en jäkla misshandlare. Han hade det skarpaste bett man kan ha, samtidigt ryckte han i munnen 24/7!  Nästan hela butiken höll handen för ögonen för att det var så brutalt!!
På gumkahanan kom sverige tvåa! :D Bättre & bättre.... Det var otroligt roligt att se eftersom jag såg just det för första gången idag ;)
Dressyren då.. Jaa.. Vem vann inte om inte Patrik Kittel?! En snygg runda på hästen Toy Story, Väldigt fina poäng Patrik!
Om ni undrar hur det gick för Rolf-Göran Bengtsson så kan jag meddela att Roffes häst var inte på topp idag tyvärr. Han kom inte på någon placering i dag, men jag önskar honom lycka till på dom andra tävlingar han ska vara med i! ;)
Hare det jäkligt BRA!

Youtube klipp!

Jag gjorde ett klipp om sjöis.. Kolla in!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=IOUN-qykBeY
Ha det bra!

''Lämna jorden för gott''

Idag jobbade vi på ett projekt som heter ''Lämna jorden för gott''.... Jag jobbar med en Benjamin, En Anton Och en Milan.  Projektet går ut på att man ska ''bygga'' ett rymdskepp som man kan leva i om jorden går under.   Idag undrar jag om Anton var på dåligt humör eller något. Benjamin såg sig omkring, då skrek han på honom och sa typ FOKUS BENJAMIN!!!!!! LEK INTE!!!! Ja.. Ni fattar :P     Så nu är jag TYP rädd för han xD Jag vågade inte röra mig :P  Men sedan vågade jag på mig att prata med en kompis brevid mig.. Han brydde sig inte x) Men han fick fortfarande damp på Benjamin HHAHHHHAHAAHA xD  Och sen sa han SITT STILL BENJAMIN, LEK INTE MED NÅGON... Sen gick Anton till sin kompis o.O  Man undrar varför han får gå iväg och inte vi..?!  ROTFLMAO!!  x)))
Ha det bra! <3  I nästa inlägg ska jag prata om helgens planer ;)

Bild på min klädsel xD

Tänkte ta kort på min tröja så att man ser hur mycket jag frös idag :P
Here it comes....
Ser ni? :P  Min arm blev skev men hoppas att det inte stör er! :)
Ha det jäkligt bra nu!! ;)

Glömt att skriva..

Hej! Sorry att jag har gjort ett tvådagars uppehåll, men har inte hunnit logga in och skriva.... Jag ber så mycket om ursäkt!! Men jag tänkte gå igenom dom två dagarna jag missade :)
Måndag
I måndags gjode jag väl inte så mycket.. Det var ridning och jag hade Cawango <3  Vi hade markarbete och blandade dressyr med lite hoppning ;) Det var fett kul och det gick jätte bra! Cawango var ovanligt pigg och hoppade hinderna väldigt fint, Och gooshh vad underbart det var att rida skänkelvikning på honom!!!! Han gick jätte fint åt sidan och gick ner på tygeln och trampade under sig.. Det var jätte roligt att se att det gick så bra! ;)
Tisdag
Inget speciellt som hände igentligen... Hade idrott, Beachvolleyball ;)
Engelska.. Matte- en helt vanlig dag :
Onsdag (idag)
Idag hade vi elevensval, och en kvart innan vi skulle sluta gick brandalarmet.. Och alla gick ut, Ink jag såklart ;) Men utomhus regnade det och blåste ISKALLA vindar.. Och jag hade på mig ett linne med en ''magtröja'', en kompis till mig hade på sig samma sak och snacka om vi frös ihjäl eller!? En med vinterjacka frös skit mycket och hon/han hade fan en VINTERJACKA WTF!?! Kan man fatta hur kallt det var? xD
Ja.. Det var väl min bedrövliga dag.. Blev ''klasskamrat'' igen med en person... Är rädd att hon ska titta på bloggen och se det om jag skriver vad jag tycker om henne.. :P Så det blir väl någon annan gång, Om ni vill veta ;) Skriv en kommentar om det är fallet!
Ha det skit bra! ;D

Tåg...

Igår åkte jag tåg hela dagen. Skulle egentligen vara hemma runt halv 12 men kom hem halv 9 på kvällen! :((
Jag har sett att jag skrev I istället för E på EGENTLIGEN. Nu ändrar jag mig så att nu slipper ni I:t på det ordet ;)
Nu ska vi snart ha franska prov :O Är nervös att jag kommer faila stort!.. Av 20 kommer jag säkert få 3,75 eller något..
Jag träffade två tjejer som åkte i samma tåg som oss som hade åkt klockan 7 på morgonen dagen innan..(I lördags)
Måste gå, ses sen!

Jo då.. den kommer... o.o

Jag kan se att snöstormen kommer nu O.O Det snöar som sjutton och det blåser väldigt mycket.. :O
Jag har INTE åkt pulka idag.. men jag har åkt längdskidor med Morfar och Syrran i skogen igen :)
Vi ska snart äta något slags kött.... ;)
Jag har gjort en avslutningshälsning (?) på picnik nu! Lägger upp den i slutet av inlägget! :D
Nu måste jag gå! Hörs sen!
Ha det bra!! :D
(Nice va!? :D)

Inte än i alla fall...

Hej! Det blev ett blogginlägg i alla fall! Det har inte kommit några tecken på storm ännu.. men det är väl lite tidigt att säga att jag kommer hem idag ;)  Idag hade jag tänkt att ta det lugnt och slappa.. blir nog en och en annan pulka åkning men vi får se. Jag vaknade runt 8 på morgonen idag men gick inte upp förän runt 9.. Jag lyssnade på The Twilight Saga - Breaking Dawn på CD-spelaren. Den är väldigt bra... jag tycker det är svårt att stänga va skivan för att göra något annat, HAHA xD  Ni kanske har sett den på bio, det har jag gjort och jag måste säga att skivan är bättre.. men filmen hjälper ju oxå på sätt och vis att måla upp en bild av hur det ser ut. Vad tycker ni om Twilight serien? Skriv gärna vad just NI tycker! ;)  Jag är själv lite lätt beroende av den! :)
Just nu sitter jag och tittar på Morfars bilder på hans gamla hästar.  Oh Nej, han har inte hästar längre, till min stora besvikelse :(  Men hoppas att han kanske skaffar en jordbrukshäst någon gång, eftersom det är det han behöver igentligen.. Och jag hjälper gärna till att ta hand om den när vi är här.. (vi är här typ 2-3 ggr om året :))
Ha det bra!! :D
//Tojja<33

Saknar Fine.. <3

Gud.. Saknar Fine nu :(  Jag har saknat henne hela tiden igentligen, men först idag insåg jag hur mycket.... :'(
Jag älskar verkligen den lilla Busen :')
En bild som jag gjorde på Picnik..;
Älskar dig gumman... <33
Ha det bra! :)
//Tojja<33

Samma Ramsa men ändå inte..

Idag har vi åkt slalom igen :P Men idag åkte vi helt själva utan lärare. Innan vi åkte till slalom backen åkte jag längdskidor med syrran och min morfar i skogen :D Och när vi åkte där så kunde jag inte låta bli att tänka på när vi red ut i skogen på sjöis! <3  Hahaa.. :P Vad jag än gör så tänker jag på sjöis just nu! Det är både bra och dåligt.. Bra för att jag älskar sjöis (<3) Dåligt för att jag längtar bara mer då.. (:()
På natten mellan lör-sön ska det tydligen på snöstorm.. så om täget är inställt då... Tjaa.. då kommer vi inte hem xD/:(
Det är bra för att jag missar skolan.. (:D) Men dåligt för att jag missar ridningen.. och om det går riktigt illa kan jag missa GBG Horse Show.. :'(((( OCH DET FÅR JAG INTE GÖRA!!!!! :((((((
<Imorgon blir det väl mer pulka åkning antar jag.. Morfar erbjöd sig att vara ''Lift''.. asså han kan skjusa oss upp för backen, sen åker vi ner, han skjusar upp, vi åker ner, Osv- Jag KANSKE kan blogga imorrn igen, men det är tveksamt eftersom vi ska igentligen åka imorgon-natt :(  Kommer verkligen sakna all snö och landet.. Men det kommer bli roligt att komma hem till kompisarna :P Och jag får ju inte glömma.. Jag kommer sakna Mormor och Morfar oxå.. :'(>
Ha det super! ;)
//Tojja<33

Slalom

Idag har vi åkt slalom! :D
Det var sååå roligt!!! Jag älskade det verkligen! ;)  Man åkte ju då skidor utan stavar :)
Imorgon antar jag att det blir mer pulkaåkning.. eller långskidor nu när det ar väckt mitt intresse :P
Idag såg jag en tjej i skidbacken, när hon var högst upp skrek hon; TITTA PÅ MIG!! JAG SKA VISA HUR MAN ÅKER SLAAAAAALOOOOOMM!!! Och hon failade xD Hon ramlade vid andra svängen! :DDD Hahahahaha, dog!!
Ha det bra!
//Tojja<33

Jag blir snart mentalt galen...

Som rubriken lyder.. Jag blir verkligen snart mentalt galen!  Jag kommer inte orka vänta i ca 145 dagar till den stora
Sjöis dagen!! ;((
KLARAR INTE MEEEEEERRR!!!
Joo.. det gör jag väl... Får försöka tänka på något annat..(som om det kommer fungera xD)
Ha det bra & Vi hörs! :D
// Tojja<33

Måla hästar!

Jag tror att jag har gjort något lite galet x)
Har skrivit ett inlägg på facebook att jag ska måla av sjöis hästar efter folks önskemål.. Jag har fått snart 20 ''beställningar'' och jag har bara hunnit göra en! :O  Men får väl sätta mig ner någon gång och måla hela dagen ;)
Idag har vi åkt pulka! :D Har ätit kyckling med ris och Berniésås.. :P GOTT!!
Har precis ätit kakor och nu sitter jag och smaskar på ostbågar :D
Imorgon blir det skidbacken nästa!! (:S)  Är jätte rädd för att ramla och skämma ut mig själv! xD
Men får väl åka i ca 1cm i timmen :P
Idag lös solen och värmde lite grann till och med, och solen gjorde att jag nästan blev galen av längtan till sommaren och sjöis! <3  Jag har tjatat om sjöis ganska mycket nu, men en varning... Det kommer bli mycket mer!!! >:D
Ha det bra! Hörs!
// Tojja<33

TaCoS!! <333

Nu Blir det snart Tacos! :D
Ska äta det med tacochips med ost smak!! Aldrig ätit det förr.. asså chipsen då ;)
Idag har vi varit i tre olika mataffärer och jag och syrran har åkt pulka i ''traktor backen'', Väldigt roligt då vi har ''pulkmattor'' med en undersida av plast.. Man kan ju lugnt säga att man får upp väldig hög fart på bara en och en halv meter! ;)
Just det.. På söndag kommer vi hem igen ;(/:). Ska bli kul att träffa Zyrro igen (<3), men trist att lämna norrland och mormor & morfar.. ;(.
Jag har gjort en liten sida på facebook som heter ''Bästa Lägret Ever Är Sjöis!''.. Den har redan blivit väldigt populär ;)
Jaja.. mat snart :D  Så ha det bra! <3
//Tojja<33

Äntligen!

Äntligen har jag fått i ordning min blogg! Jag ska skriva om;
Hästar/Ridning
Skolan
Dagens Dislike & Dagens Like!
Andra sakimojser.. xD
Jag ska försöka vara så aktiv som möjligt, men är just nu inte hemma utan är i Norrland så kommer inte kunne koppla upp mig på internet varje dag, T. ex. imorgon kommer jag inte kunna eftersom vi ska åka och träffa någon.
Titta gärna in dom andra bloggarna & hemsidor jag skriver nedan!
www.kortiis.blogg.se
www.rainydayreality.blogg.se
www.howrse.se
Ha det bra! <3
//Tojja <3