Day 2

Dag två på praktiken! Uppe just nu och äter! Min hjärna är nog fortfarande inställd på att det ska vara skola.. Fast NEPP.
Ska bli jätte roligt att vara där i två hela veckor (-ons, lör, sön) Hästarna är såååå snälla! Nu måste jag fortsätta äta.. så jag hinner med min matsäck! <3
Ha det bra!



Hit the road

Japp.. är nu ute på vägen med pappa min.. Är påväg till en tävling som min syster ska vara med i.. Skiiiit kul.. ;) Nä men det ska faktiskt bli roligt!
Sitter och tittar på vägen medans jag dricker kall cola.. Inte helt fel! I alla fall, ni får ha det så bra! Laddar upp den andra videon ikväll ;D
Hörs senare <3

//Victoria



1:a filmen :D

 

Da stable..

Okej, så idag var det ju dags för underbara stallet igen! Åååh, det var så myysigt asså!
Var där med Linnéa, Isabella och :-).
Jag började att ta hand om Lisen, sedan gjorde jag Asterix.. och sist Smartie! Just det.. började även på Kawango, fast Isabella tog över sedan :)
 
Sedan på ridningen blev det;
 
Isabella - Nancy
:-) - Asterix
Linnéa - Prinsen
Jag - (trummvirvel).. skoja.. jag vet att ni redan vet..) Lisen!
 
Det var sketa roligt att rida Lisen IGEN! :DDDD
Jag har alla mina bilder på mobilen typ, men ska försöka lägga upp filmerna jag har och sedan kanske mejla bilderna till mig själv eller nåt.. bara för eran skull..
Va glad.
VA GLAD SA..
 
I alla fall, vi hörs senare kära vänner! <3
 
 
//Victoria
 
 

Maaaajs

Hej alla majsungar! Mobil-inlägg blire om ni inte sett det ;-) Ska rida Lisen i alla fall idag :D Måste dra.. hörs senare fisar <3


Helvete.

Okej.. låt mig förklara innan ni mördar mig..
I måndags lämnade jag in min data för reperation.. eftersom en bit av datan hade.. lossnat.. xD
Och jag var nästan 100 på att jag skulle få tillbaka den innan vi gick på prao!
Så jag väntade några dagar - och på torsdagen frågade jag läraren som hade ansvaret för datorerna som blev inlämnade.. Och vad sa han då? Han har inte ens skickat min data till reperationen ännu.. varför? För att han har haft det 'fullt upp'.
Jaha.. och jag vill väldigt gärna ha min dator innan jag går på prao i två veckor liksom.. -.-
 
I alla fall.. jag har inte velat blogga via mobilen eftersom inlägget blir så jäääääävla fula och jag kan inte lägga upp bilder.. (kommer inte kunna göra det denna gången heller eftersom jag bloggar via min syrras dator)
 
Imorgon ska jag till stallet, och det är Isabellas tur att rida Lisen Fisen! Men jag har inte mycket emot det! :) Jag hoppas att jag kommer få rida Yatzy, Nancy eller Freddy i alla fall! :D
Men vi får la se.. Just det, ville bara påminna dig Isabella.. du skulle ta med dig godis så du kan läska mig imorgon.. kom ihåg det ;))
 
Så hoppas detta 'snygga' inlägg räcker ett tag!! För det kommer nog bli mobil inlägg nu ett tag. 
Vi hörs lojala vänner <3
 
//Victoria

Stallet igår

Okej, så stallet igår då..
Kom dit vid 8 som vanligt.. och Isabella & :-) var redan där! 
Dom höll på med Lisen och.. nån.. xD
 
Jag började då lite smått med Princess, men hon hade damp.. och jag har absolut inget tålamod what so ever.. så jag lät henne äta upp medans jag gjorde iordning Tingan!
Hon var la som hon brukar.. Glad, kramgo, mysig.. ;)
 
Sen hjälptes jag och Linnéa åt på Prinsen! Han var snäll såklart, men han ville inte lyfta hovarna vid kratsningen.. och jag tappade tålamodet.. jag hatar att jag har så jävla lite tålamod när det gäller vissa hästar.. Jag vet inte varför.. men så är det bara. 
 
Sedan vet jag inte riktigt vad jag gjorde efter det.. men jag vet att det var jag som började med höpåsarna iaf! xD
 
Sedan.. RIDNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING
Jag skulle rida Lisen <3
Isabella skulle rida Nancy
Linnéa - Asterix
och :-) skulle rida Yatzy!
 
Lisen var hur underbar som helst!
Och nu kommer några bilder från efter ridpasset!! ;)
Hade inte ork nog att rotera dom ;)
Men nu till det viktiga, alla bilder är tagna av mig, och är inte tillåtna att ta eller använda till något som jag inte har godkännt! Så skriv gärna en kommentar i sådana fall där ni skriver om ni vill använda dom till något, och varför. Jag vill också veta vad ni ska använda dom tiill. Snälla, ta mina ord och följ dom. TACK<3
(Isabella har jag redan lovat, hon ska få ta bilden på Nancy så hon kan lägga upp den på sin, om hon skriver att det var jag som tog den, och att det fortfarande är min.)
 
Bye everybody!!!
 
//Victoria

Tidig morgon!

Nu är jag precis klar med typ.. allt!
Jag vaknade vid 6, och tog på mig alla ridkläderna.. sedan stack jag till köket och åt samtidigt som jag packade min matsäck.. Min matsäck innehåller idag;
-Pannkakor
-Hallonsylt
-Bueno x2
-En vattenflaska 90% fylld med Hallon Dricka.
 
Även ett extra par strumpor och min kamera.

Jag fick först panik igår kväll när jag skulle leta fram min kamera. Jag hittade den ingenstans! :O
Jag hittade den, obviously.. ↑↑
Och vart hittade jag den?  I min systemkamera låda. Alltså i den lådan som min systemkamera låg i när jag hade köpt den. Det är först nu jag kommer ihåg varför den ligger där.. Jag har ju tapetserat mitt rum nyligen.. och då var jag tvungen att lägga undan allt jag hade i lådor. Och då la jag min minikamera i en bubbelplastspåse och la påsen i lådan för så lite sabotage som möjligt.. Vilket, som jag inte hade räknat med, orsakade mig stor frustration igårkväll.
 
Men nu är det en halvtimma kvar!! LISEN, make yourself perpared, cause HERE. I. COME. <3

 
//Victoria

Stallet imorgon!

ååh, jag ser verkligen fram emot morgondagen!!
Jag ska äntligen få rida Lisen igen!! YEEY <3
Jag är så glad att det finns inte asså :3    Är verkligen taggad för ännu en dag i stallet!
Kommer ta med mig min kompakta kamera, och kanske fota lite smått och så.. Önskar att jag kunde ta med mig min systemkamera någongång, för att ta kort på pållarna i hagen till exempel, men då måste jag gå runt med den hela dagen.. alltså kommer den slå i massor av saker och så vidare.. Jag känner verkligen inte för att förstöra min kamera riktigt än ;)  Men någon dag lovar jag er.. kameran kommer följa med!
 
Just nu sitter jag framför datorn, med min syster sittandes i fåtöljen bakom mig.. Äter chillinötter och Nutella.. haha, fet jag é xD
Om bara någon minut ska jag faktiskt gå och lägga mig, så jag vaknar imorgon.. 
 
Åh herregud, ni har ingen aning om vad som hände mig imorse! Det var VERKLIGEN inte min morgon, just sayin'
Började med att jag vaknade av att min syrra ruskade på mig, och hon sa att klockan var 7.30, och min buss till skolan går 7.40... jag rusade upp såklart och stack till mamma, jag var medveten om att jag absolut skulle missa bussen och komma försent.
När jag kom hem kollade jag upp en buss som skulle åka dit så jag kunde vara där efter den korta mentorstiden, och hittade en som gick vid 8.27. 
Jag gjorde mig iordning och gick ut när klockan var 8.24, (busshållplatsen ligger typ.. 100 meter från där jag bor) och såg en buss åka iväg. Nu skojar jag inte, det var den bussen jag skulle åka med. Den hade kommit tidigare, och åkt igen innan den egentligen skulle kommit fram.
*Facepalm* x100000000
Jag tittade på nästa buss, som gick efter en kvart eller så.. så jag tog den. Och kom, FAKTISKT, fram till skolan så småning om, dock försenad till min andra lektion.. och jag missade hela genomgången på det vi skulle göra.. HAH, livet är underbart!
 
I alla fall, nu måste jag verkligen gå och lägga mig! Ha det bra!
 
''May the odds be ever in your favor''
 
Godnatt <3
 
//Victoria

Våran skola

Innan ni läser detta, vill jag meddela att inlägget innehåller starka ord, så för dom som är känsliga för sådant.. gå och läs My Little Pony.. <3
 
Okej, så jag är lite lätt pissed off just nu.. Har för någon månad sedan fått reda på att vi har mögel i våran skola.. (kan vara farligt). Så vi skulle flyttas till en annan skola under vårterminen för att sedan flytta tillbaka till hösten.. Men nu är det andra planer, och jag kan verkligen inte säga att jag hoppade upp och ner av glädje.
 
Våran skola ska nu rivas helt och hållet, och inte byggas upp igen.

Jag fattar inte vad som går genom folks tankar.. Ska vi bara byta skola så? Tror dom att det är OK för alla eller?! Jag menar, dom satt typ bara där och sa; ''Aja, vi river skolan.. den gör ingen nytta.. ingen psykisk skada skedd..'' 
 
WHAT. A. FAHK.?!?!?!??!??!?!?!?!??!?!??
 
Så nu ska vi gå resten av terminen i Åbyskolan, Katrineberg. Och sedan vet dom inte mera och så..
Vänta nu?
Vet dom inte mer?
NEPP. Dom vet inte ett jävla skit om vad som kommer hända efter det!!!! Vad är det för fel på folk!?!? Dom kanske ska komma på en plan innan dom bestämmer sig för att riva skolan för gott??? Eller är det bara jag som tycker det?
 
 
Okej, jag mår lite bättre nu när jag har fått ur mig lite ilska.. Jag tipsar om detta om ni är arga någon gång.. Skriv ett inlägg där du skiter i om du svär som fan och bara kastar ut din ilska.. eller bli av med din ilska på telefonförsäljare.. tro mig.. det fungerar också jävligt bra ;)
 
Ha det! <333
 
//Victoria

Stallet idag, detaljerat.

Okej, så jag har jue inte bloggat ordentligt på ett tag, så jag tänkte göra ett detaljerat, långt inlägg om vad som hände i stallet idag.
 
08.00
Kom dit och började genast leda ut Lisen till stallgången. Rykta henne i kanske 10 minuter, sedan satte jag på benskydd, sadel och tränsade henne, vilket också kanske tog 10 minuter, så jag höll på med henne i 20 minuter ;)
 
08.30
Började leda ut Yatzy, och höll på med honom i en kvart kanske..?
 
08.50
Började smått med Smarty, sadlade bara. Tog 10 min.
 
09.00
Började med höpåsar, sedan gick vi in och mockade.
 
.... Detta går jue bra då jag inte kommer ihåg mer än så. xD
Men sen var det ridningen då! Det var faktiskt roligare än jag trodde! 
    Hade jue Asterix som jag nämnde i det tidigare inlägget.. Jag hade tre bommar på marken, 2 som låg med 4 meter mellan, och en enda som låg lite bredvid. Dom skrittade och travade jag över. Det var väl OK, inte det roligaste som hänt mig likksom.. Men sedan skulle jag testa att köra galopp över den ensamma bommen, och både jag och Asterix tyckte det va skoj.. Så vi gav oss på dom två som låg bredvid.. Och WOW, var roligare än jag någonsin trott asså! Herregud xD
Lite ledsen är jag ändå för att jag inte frågade om jag kunde ta ett hopp eller två.. Och är därför nu lite avis på Isabellla och Linn, eftersom dom inte kunde rida samtidigt med mig och Linnéa, för att hästarna räckte inte till.. för att Dino, Nancy och Freddy hade problem med benen/hovarna. Och dom ska rida imorgon, och dom ska hoppa.... >:(
 
Well, well... Får hoppa någon annan dag so..
Vi ses/hörs.. ENJOY this inlägg.. <3
 

Ridning

Är i stallet nu, ska rida Asterix om någon timme.. TAGGAD. Hoppas på att det går bra och att vi får hoppa några skutt ;) Ha det!! <3